گیسوکمند۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1702 عنوان فیبروم رحمی 1186 بازدید | 33 پست سلام دوستان کسی برای دفع فیبروم رحم با طب سنتی تجربه ای داره من یه فیبروم ۵ سانتی سابموکوزال دارم بدای بارداری اقدام کردم نشد الان دکتر میگه عمل خیلی میترسم از عمل گویا عوارض داره عملش لطفا کمکم کنید 1401/02/27 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17202 مامانم دارو گیاهی خورد دفع ک نشد بزرگم شد مجبور شدن رحمش کلا بردارن اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
گیسوکمند۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1702 مامانم دارو گیاهی خورد دفع ک نشد بزرگم شد مجبور شدن رحمش کلا بردارن ببخشید اندازش چقدر بود
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 13037 من همین که باردار شدم یه فیبرومم درآوردم☹️ هربارم میرم سونو بزرگتر شده، دکترم گفت اگه سزارینت کردم برات موقع عمل درمیارم اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17202 ببخشید اندازش چقدر بود یادم نیست میگفتن کوچیکه اما اذیت بود درکل اولا دکتر چنددد جا برو به یکی اکتفا نکن دوما داروگیاهی بریز دور اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
farajiyasna عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 501 رحمت پرت بده راحت میشی اگه فیبرم رو دراری ممکنه بازم برگرده مثل مادرم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50937 من همین که باردار شدم یه فیبرومم درآوردم☹️ هربارم میرم سونو بزرگتر شده، دکترم گفت اگه سزارینت کردم ... حتما سز بشوو بردارن طبیعی بیاری بچه رو بعدا خدایی نکرده مشکل میشه برات حتما سعی کن سز بشی اونو در بیارن برات مادر منم داره کلی دردآوره از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
گیسوکمند۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1702 من همین که باردار شدم یه فیبرومم درآوردم☹️ هربارم میرم سونو بزرگتر شده، دکترم گفت اگه سزارینت کردم ... عزیزم به سلامتی نگران نباش دکترت درست کفته من باردار نمیشم میگن علتش همین فیبروم باید درش بیاری
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44903 والا من عمل کردم، هیچ عوارضی هم نداشت. الان ۴ سال و نیمه. فقط دکتر گفت اگه بخوای بچهدار شی باید سزارین کنی، تنها عارضهش همین بود حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 13037 حتما سز بشوو بردارن طبیعی بیاری بچه رو بعدا خدایی نکرده مشکل میشه برات حتما سعی کن سز بش ... آره از اول بهش گفتم که سزارین اختیاری میخوام، یکم ناز کرد ولی امیدوارم بتونم راضیش کنم، اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50937 آره از اول بهش گفتم که سزارین اختیاری میخوام، یکم ناز کرد ولی امیدوارم بتونم راضیش کنم، انشالله بشه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 13037 عزیزم به سلامتی نگران نباش دکترت درست کفته من باردار نمیشم میگن علتش همین فیبروم باید درش بیاری انشالا زودی مامان میشی، حالا یه دکتر دیگه ام برو ببین نظرش چیه اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
گیسوکمند۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1702 رحمت پرت بده راحت میشی اگه فیبرم رو دراری ممکنه بازم برگرده مثل مادرم وا چه حرفیه پرت کنم یعنی چی برای کسی که بچه میخاد مگه میشه بعدشم خدا نکنه هیچ خانم جوانی رحمش از دست بده
گیسوکمند۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1702 انشالا زودی مامان میشی، حالا یه دکتر دیگه ام برو ببین نظرش چیه ممنون گلم انشالله به سلامتی فارغ بشی توکل بر خدا
گیسوکمند۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1702 والا من عمل کردم، هیچ عوارضی هم نداشت. الان ۴ سال و نیمه. فقط دکتر گفت اگه بخوای بچهدار شی باید سزا ... شما عمل باز کردی عملش سخته یعنی ممکنه دلیل نازایی فیبروم باشه