2777
2789
عنوان

بچه دوم

127 بازدید | 17 پست

شما توی این شرایط بچه دوم میارین یا تک فرزند میمونین

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

همه برنامه هام بهم ریخت

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه برنامه هام بهم ریخت

من ۳۹ سالم هست بعد از ۱۹ سال دلم میخواست بچه دوم بیارم که شرایط این شد 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من میارم ،چون سنم بالاس ،نمیتونم صبرکنم اوضاع بهتربشه ،بعدسعی میکنم اگه بچه دارشدم بریزوبپاش نکنم وف ...

چند سالتونه؟

من ۳۹ سالم هست بعد از ۱۹ سال دلم میخواست بچه دوم بیارم که شرایط این شد 

منم ۳۶ سالمه،یه دختر یکساله دارم،تصمیمم این بود زودتر دومیو بیارم پروندشو ببندم،بااین اوضاع موندم چه کنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بیشتر ببینید
منم ۳۶ سالمه،یه دختر یکساله دارم،تصمیمم این بود زودتر دومیو بیارم پروندشو ببندم،بااین اوضاع موندم چه ...

من خیلی زود ازدواج کردم هیچی از بچه داری نفهمیدم دلم میخاد دوباره مادر بشم 

شوهرمم مخالفه 

من قصد آوردن دومی رو نداشتم اما پشیمون شدم احتمالا خدا بخواد دخترم ۴سالش بشه بیارم دومی رو دلیلشم تن ...

حتما دومی رو بیارین من جیگرم آتیش گرفته که یه بچه دارم

آرزومه دوباره مادر بشم