2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۱

216 بازدید | 9 پست

اونایی ک امسال کنکور دارن

و ناامیدن دیگه و گذاشتن برا سال بعد 

و میگی نمیشه دیگه...

واقعا چرا

اگر دغدغه زمان داری

خب باشه تو بیا روزی جون بکن زحمت بکش ۱۷ ساعت بخون جبران شه

میشه حدود ۷۰۰ ساعت و خورده ای

۷۰۰ ساعت کمههه؟😐

ب قول بابک سادات،میگفت با ۶۰۰ ساعت میشه برد تخصص گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نخوندم،امتحان نهایی دارم رشتم  انسانیه ب نظرتون اگه از الان روزی 15ساعت درس بخونم میشه؟؟؟؟ ...

بعله حتما

چرا ک ن

انسانی باشی و هدفت فرهنگیان ک امسال ظرفیتش دوبرابر شده...

فقط باید با دقت بخونی 

اول فصول پرتست و اسون و پربازده بخون 

از کتابا و منابع مناسب جمعبندی استفاده کن

تیپ بندی انجام بده و بشناس 

بعله حتما چرا ک ن انسانی باشی و هدفت فرهنگیان ک امسال ظرفیتش دوبرابر شده... فقط باید با دقت بخونی ...

ممنونم بابت راهنماییت گلم♥️

خدای مهربونم❤️ برای تمام لحظاتی ک تو با من بودی و من بی تو منو ببخش😔

جان؟😂😂

هیچی😂

خب نخونن،آنده ی خودشونه.اگه میتونن با وضع اقتصادی موجود در آنده کنار بیان و از خواسته هاشون بگذرن، خب بگذرن. 

حدود ۴۰روز وقته،میخوان ۴۰روز رو نخونن، خب نخونن.سود و ضررش برای خودشونه. حتما حس میکنن که ارزش چیزی بیشتر داشته های الانشون رو ندارن که تلاش نمیکنن. وگرنه اگه آدم ببینه کاری ارزش داره اون کار رو حتما انجام میده.

آدم تلاش کنه نتیجه هر چیزی که بشه، چه خوب چه بد،پیش وجدان خودش آرامش داره و شرمنده نیست، پیش خودش سربلند، میگه من نهایت تلاشمو به کار بردم.نه اینکه طرف تا ۱۰صبح خوابه، از یه طرف فکر شکست عشقایی هست که خورده، از یه طرف مدام به فشارا و بقیه موانع بها میده و بعد میگه من نهایت تلاشمو به کار بردم. نهایت تلاش وقتیه که با وجود بدترین وضع با وجود دردای روحی و جسمی آدم بازم بلند بشه برای هدفش بجنگه و تلاش کنه. اینجوری دقیقا حس سربازی رو داره که حتی اگه اسیر بشه هم بازم سرافکنده نیست. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
هیچی😂 خب نخونن،آنده ی خودشونه.اگه میتونن با وضع اقتصادی موجود در آنده کنار بیان و از خواسته هاشون ...

اهوم خوب گفتی و قبول دارم حرفتووو

ولی بعضیا هم هستن نیاز ب کمک دارن

ب یه تلنگر 

یه جرقه 

یه ذره نور 

بخاطر این ک غرق شدن تو ناامیدی و سیاهی و‌اون طناب نجاتی ک ب سمتشون هست رو نمیبینن

اهوم خوب گفتی و قبول دارم حرفتووو ولی بعضیا هم هستن نیاز ب کمک دارن ب یه تلنگر  یه جرقه  ...

بعضیا فقط تا چند ساعت یا چند روز کوتاه تلنگر رو یادشونه و بعدش برمیگردن به حالت انفعال قبل از تلنگر. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.