2789
عنوان

تولدددد

342 بازدید | 4 پست

تولد نامزدم کم مونده بنظزتون دونفره بگیرم یا دوستامونو دعوت کنم کادو امممم نمیدوونم چی بخرم خیلی سردرگمم اگه ایده ای دارین بگین لطفا اولین تولده که میخام براش بگیرم تو دوستی اون برام گرفته بود دو نفره تا تولد خودشم که عقد کردیم و الان با دوستی فرق دارع دلم میخاد واقعا سوپرایز بشه

هنوز کلی چیزای قشنگی هست که تجربه نکردیم...💛🌼

روحياتشون چطوريه اگر ميدونى دوستاتون رو دعوت ميكنى خوشحال ميشه، دعوت كن. وگرنه كه خودتون دو تا باشيد خرج تولد هم بذار روى كادوش و كادوى بهترى بخر😀

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
روحياتشون چطوريه اگر ميدونى دوستاتون رو دعوت ميكنى خوشحال ميشه، دعوت كن. وگرنه كه خودتون دو تا باشيد ...

کادو چی مثلا هزینش انچنان مهم نیس ولی حداقل تا ۲تومن

هنوز کلی چیزای قشنگی هست که تجربه نکردیم...💛🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

فقط ۵۰ تومن😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

ایده کادو اینکه از رنگ موردعلاقه اش حتماً استفاده کن حالا توی خود کادو یا جعبه ایناش از چیزایی که خیلی دوست داشته باشه بگیر 

میتونه ساعت سامسونگ واچ باشه مثل گوشی میمونن

میتونه چندتا چیز باشه پیراهن های شیک و شلوار خاص ست کنی مارک دار یا ساعت بگیری واسش  یا ایرپاد(هدفون بی سیم) هر مارکی من واسش یه پیراهن خووب گرفتم رنگ مورد علاقه اش خیلی خوشش اومد ولی خب ما عقد نامزد نیستیم

میتونی ببینی به چی علاقه داره بعضیا از روتین پوستی خیلی خوشش میاد یه پکیج کااامل روتین مخصوص آقایان براش بگیری یا بعضیا از این خودنویس ها یا مهر های خاص اختصاصی ساز خوششون میاد یا یه دونفره ی قشنگ بسازی سوپرایزش کنی تو کافه با کیک کوچولو یا تو باغی جایی تو شهرتون دونفره خلوت کنین عکس بگیرین باهم کلی تو چشماش نگاه کنی دستای مردونشو بگیری و براش از احساست از اول رابطتون تا الان چند دقیقه بگی توصیف کنی تشکر کنی از کارهاش میتونی قبلش با خودت تمرین کنی  

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍