2777
2789
عنوان

کیا

54 بازدید | 9 پست

نماز قضا دارن که جوری میخواین جبران کنید من به اندازه ۴ سال نماز قضا دارم نمی‌دونم چ جوری جبران کنم تو نماز مودم موندم چه برسه به قضا😭

برای سلامتی عزیزانم لطفا یک صلوات بفرست 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتایی که میرم مسجد واسه نماز، تا قبل از شروع نماز اصلی، چند رکعت نماز قضا میخونم. اخه تو مسجد بیشتر نمازخوندنم میگیره تا توی خونه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من وقتایی که میرم مسجد واسه نماز، تا قبل از شروع نماز اصلی، چند رکعت نماز قضا میخونم. اخه تو مسجد بی ...

آره واقعا ولی من وقت نمیکنم برم مسجد

اگر وسعت میرسه با پول بدی یه کسی که دستش خالی هست و میخونه اگر نه هرچی میتونی بخون هر چی هم موند خدا میبخشه خدا فقط حق الناس نمیبخشه که من گردنم هست یه مورد نمیدونم چکار کنم عذاب وجدانش میاد سراغم هر از گاهی

کیانا.کیان.کارِن
اگر وسعت میرسه با پول بدی یه کسی که دستش خالی هست و میخونه اگر نه هرچی میتونی بخون هر چی هم موند خدا ...

یعنی میشه یکی به نیابت یکی دیگه خوند؟

یعنی میشه یکی به نیابت یکی دیگه خوند؟

دقیق نمیدونم اما یکبار یکی آخوند ماه رمضان صحبت می‌کرد میگفت میشه اما قیمت داره باید از حوضه علمیه بپرسی ولی اگر خواستی بدی بده یکی که نیازمند هست و بخونه برات

کیانا.کیان.کارِن