2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 63 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فکر میکنم بدن ادما متفاوته همونطور که من تو اولین نزدیکیم درد نداشتم ولی خیلی ها درد داشتن و اذیت شدن خدا کنه واسه منم مثل قند عسل باشه
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
رومئو جون رفتم تاپیکت حرفای سودا رو خوندم شووری من که خرنوب خورد جینسینگ هم میخوره حالا دیگه ببینیم چی میشه
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
شیدا جان من نمیدونم نتیجه اسپرم همسرم چی میشه راستی چقدر طول میکشه نتیجه ی آز اسپرم رو بدن ؟
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
من عکس رنگی انداختم بهم خانمه قبلش دو تا شیاف داد . قرص هیوسین و ژلوفن درد داشت ولی میشد تحمل کرد . فقط وقتی مایع حاجب و تزریق میکنن یه دردی میاد تو زیر دلت که اونم سریع تموم میشه ان شالله که عکس رنگیت هیچ مشکلی نداشته باشه
http://pegah.avablog.ir/ فالله خیر حافظ و هو ارحم الراحمین
منم عکس رنگی گرفتم دردش مثل درد پریوده، اصلا نگران نباش فقط حتما شیاف رو استفاده کن
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
2827
2791
2779
2792