2777
2789
عنوان

باید چیکار کرد ؟

99 بازدید | 16 پست

همه دوستای خواهرم با پسرای کم سن که دوس پسرشون بودن ازدواج کردن مثلا پسر ۲۰ ساله و پسر ۲۲ ساله 

خواهر من با دوست پسرش که من مطمغننن بودممم از ته ته دلش دوست داره به خاطر فقر خانوادم بهم زد پسره ام از این ترسوها بود  ازدواجی نبود .

یه مدت افسردگی وحشتناک گرفته به خاطر خانوادم 

هر چی خاستگاریشون داشت همه ۳۰ به بالا 

الان یه خاستگار دیپلم ردی شغل ازاد ۳۳ ساله داره 

قبلا یه نامزدی ناموفق داشته پسره 

خانوادم که چیزی حالیشون نیس بخصوص مامانم. میخوان بدنش خودشم هیچ‌مخالفتی نمیکنه. 

امروز میگه ابجی اون همه قبلا جیغ داد کردم به کجا رسید مگع  الان خنثی خنثی میگه تقدیرم اینه همه که قرار نیس خوشبخت بشن 

من چیکار میتونم بکنم خواهرم داره حروم میشهه؟

نزار جواب مثبت بده 

و هلاکویی میگفت ازدواج دختر با پسری که اختلاف سنیش کمتر ۳ ساله معمولا موفق نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرت چند سالشه؟ اخلاق پسره چطوره؟

خواهرم ۲۰ 

نمیدونم اخلاقش چطورع 

اما مادرش همون خواستگاری که من گفتم نظر دختر مهمه گفت دختر که نادونه بزرگ ترا باید جواب بدن ههه تفکر قدیمی 

مگه خواهرت چند سالشه؟؟؟ نزار این کار رو بکنه، نصیحتش کن و بهش امید بده

۲۰سالشه افسردیگییی خیلی شدید داره به خاطر اعتیاد و فقر پدرم  وضع خانوادگی داغون  کم حرف و درونگرا تر از قبل 

خواهرم ۲۰  نمیدونم اخلاقش چطورع  اما مادرش همون خواستگاری که من گفتم نظر دختر مهمه گفت د ...

قبول نکنین طرز تفکرشون خوب نیست

خواهرتم ک سنش کمه خواستگارای بهتر میاد

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

قبول نکنین طرز تفکرشون خوب نیست خواهرتم ک سنش کمه خواستگارای بهتر میاد

خانوادم اینا براشون مهم نیس  یعنی دختر براشون مهم نیس من که اینجور سوختم حالام نوبت خواهرمه خودشم مخالفتی  نمیکنه دیگه سکوت کرده میگه سرنوشت من اینه همه که قرار نیس خوشبخت  بشن