2777
2789

جانم؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دوتا متن هس باید بازنویسی کنیم میخام واسم انجام بدین🥲

متاسفانه بلد نیستم عزیزم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

برا چی ؟؟

و اینکه یه انشا درباره پاییز میخام

من انجام صفره رشتم ریاضی نمیدونم چرا امتحان انشا گذاشن برامون

میتونی کمکم کنی؟🥲

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
یکی دوتا متن و باید باز نویسی کرد من یاد ندارم گفتم واستون بفرستم

خوب از کجا میدونی من میتونم اصلا نمیدونم برا چی میخدایید،؟😂

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
خوب از کجا میدونی من میتونم اصلا نمیدونم برا چی میخدایید،؟😂

خو من گفتم هرکی انشالله خوبه بیاد شماهم گفتی انشالله خوبه...

خو من گفتم هرکی انشالله خوبه بیاد شماهم گفتی انشالله خوبه...

😂😂😂😂اشتباه گرفتی من گفتم بفرمایید بعد گفتم نمی فرمایید ؟

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
متاسفانه بلد نیستم عزیزم  

ببین میتونی ی انشا درباره پاییز بنویسی

مقدمه و تنه و بدنه و اینا داشته باشه 

با علائم نگارشی

میتونی؟

ببین میتونی ی انشا درباره پاییز بنویسی مقدمه و تنه و بدنه و اینا داشته باشه  با علائم نگارشی ...

نه گلم