2777
2789
عنوان

چکارکنم تو دو روز دردام شروع شه

74 بازدید | 5 پست

سلام دوستان امروز 40 هفته و سه روزه هستم دکترم گفته تا پنج شنبه اگه نیاد باید پنج شنبه صبح بستری شم...  

کلاسای بارداریم رفتم ماماهمراهم دارم ورزشارم رفتم دیگه نمیدونم چرا دردم نمیگیره معاینه هم شدم میگن دوسانت باز شدی. همش استرس دارم دوس ندارم آمپول فشار بزنن برام دوس دارم با دردای خودم برم بیمارستان. میخوام به دکترم بگم باز مهلت بده بهم نمیدونم قبول کنه یانه. 

لطفا از تجربه تون بگین. 

منم مامانم میگه تو ماه دهم بدنیا اومدم 😂😂😂

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 

پیاده روی شربت عسل و زعفرون ماساژ روغن سیاه دونه عالیه معجزه میکنه و دراخر هم چرا سزارین نه مراقب باش بچت مکونیوم نشه دختر منم ۴۰ هفته و ۴ روز بدنیا اومد ولی مکونیوم شد

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ن ازدکترت نخواه بیشتر کنه زمانش رو

انشالله دردت میگیره و ب خوبی و خوشی زایمان میکنی

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

همین الان اگە پلە داری بدون نشستن وسطش برو بالا پایین کن جداقل چهار پنج دور 

بعد بیا تو خونه بزار اهنگ قرری تکون بده بینش اسکات برو یک ساعت اون بعدم تا اخر شب چهار دست و پا تو خونه برو 

ببخشید ولی شبم نزدیکی داشته باش دردات شروع میشه