2777
2789
عنوان

عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست

انقدرررر بیهوشی مزه میده و حس خوبیه من حاضرم هزاربار بیهوش بشم

خود عمل سخت نیست و نمیدونم چجوریه که بعدش دردی نیست...اما بعدش سخت بود...غذا خوردن،خوابیدن،بوی خون،نفس کشیدن...اما یه هفتس کلا

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
راحته  درد نداری  قبل از بیهوشی و جراحی شما باید به پزشک متخصص قلب و متخصص بیهوشی مراجعه ...

دکتر خودش معرفی میکنه؟ یا خودم باید برم؟ 

ممکنه ادم سالم بهوش نیاد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدرررر بیهوشی مزه میده و حس خوبیه من حاضرم هزاربار بیهوش بشم خود عمل سخت نیست و نمیدونم چجوریه که ...

ممکنه ادم بهوش نیاد؟ 

بعدشو میتونم تحمل کنم فقط اون بیهوشی شده برام کابوس 

ممکنه ادم بهوش نیاد؟  بعدشو میتونم تحمل کنم فقط اون بیهوشی شده برام کابوس

نه بابا...اون ازمایشایی که قبلش میگیرن واسه همینه دیگه

مگه اینکه دکترت ادم شیادی باشه و باتوجه به ازمایش ها بهت نگه که شرایط عملو نداری

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
دکتر خودش معرفی میکنه؟ یا خودم باید برم؟  ممکنه ادم سالم بهوش نیاد؟

نه ، شما مراجعه می‌کنی به همون مرکز جراحی یا بیمارستانی که قراره ‌‌‌‌‌‌جراحی بشی و اونا میفرستنت پیش متخصص بیهوشی و قلب چک بشی ( به جراحت هم میتونی بگی که تو رو بفرسته پیش این متخصصا تا چک بشی ) 

اگه چک بشی و مشکلی نباشه و کلینیک معتبر و کادر مجربی تو اتاق عمل همراهت باشن خب چرا بهوش نیای ؟! 

نه ، شما مراجعه می‌کنی به همون مرکز جراحی یا بیمارستانی که قراره ‌‌‌‌‌‌جراحی بشی و اونا میفرستنت پیش ...

دکتری که میخوام برم هم خالم رفته پیشش هم دختر خالم 

خالم ۶ ماه بعد عمل سینه رفت پیشش دختر خالمم تیروئید داشت عمل کرد هیچ مشکلی هم پیش نیومد

یعنی کار دکتر خوب بوده؟

نه ، شما مراجعه می‌کنی به همون مرکز جراحی یا بیمارستانی که قراره ‌‌‌‌‌‌جراحی بشی و اونا میفرستنت پیش ...

من خودم ۲ بار بیهوش شدم تقریبا ۱۵ دیقه واسه اندوسکوپی 

الانم بیهوش بشم سالم باشم بهوش میام؟

دکتری که میخوام برم هم خالم رفته پیشش هم دختر خالم  خالم ۶ ماه بعد عمل سینه رفت پیشش دختر خالم ...

خیر نمیشه با قاطعیت گفت 

پزشک متخصص بیهوشی شون یکی بود ؟! 

هر جراحی ای ریسکه و عارضه داره و جراحی بینی هم همینطور 

شما حتی اگه سالم و سرحال هم باشید 

حتی اگه کادر اتاق عمل بهترین هم باشن 

بازم ۱ درصد امکان به هوش نیومدن و باقی حوادث وجود داره 

امکان بهوش نیومدن عمل بینی بالاس؟ 

نه پایینه 

احتمال مرگ و میر زیر جراحی بینی پایینه 

احتمال مشکل تنفسی یا ظاهری بعد از جراحی بینی هم هست که اونم احتمالش بسته به جراحیه که انتخاب می کنید اما هرگز صفر نیست !