mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5420 عنوان شارژ دکلره 2918 بازدید | 14 پست دوستان من جمعه موهامو 2بار دکلره کردم بیرنگ نشدخیلی زردی داره با رنگیاژم درست نشد الان باز میتونم دکلره بزارم؟ ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️ 1401/02/26 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arminali14000 عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 2366 تاجایی که موهات سفت باشه کش نیاد و کنده نشه میتونی دکلره کنیباید موهات مقاومت داشته باشد به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 هربار چ دکلره ای زدی قبلا توموهات رنگ داشت الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5420 هربار چ دکلره ای زدی قبلا توموهات رنگ داشت موهام 3رنگ بود پایین موهام دکلره بود وسطش رنگ ریششم موهای خودمریشمو دکلره ها خوب بازکرد ولی وسطش خیلی زرده ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5420 تاجایی که موهات سفت باشه کش نیاد و کنده نشه میتونی دکلره کنی باید موهات مقاومت داشته باشد یعنی الان بزارم؟ ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5420 موهات باز مقاومت داره؟اگه داره پودر بزن اگه نه دکو کرم بزن فعلا که داره دیگه نمیدونم چی بشه ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
arminali14000 عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 2366 یعنی الان بزارم؟ ۴۵ مین بزار یک ربع که گذشت دوسه تا تار موتو بگیر بکش ببین سفته یا کش میاد اگه کش اومد زود بشور اگه سفت بود بزار ۴۵ مین کامل شه بعد بشور به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 موهام 3رنگ بود پایین موهام دکلره بود وسطش رنگ ریششم موهای خودم ریشمو دکلره ها خوب بازکرد ولی ... خب عزیزمن اول باید شامپو شیمیایی میکردی ک وسطش رنگش پاک بشه اگ مجدد دکلره کنی ممکنه موهات قطع بشن دکلره فقططططط باید وسط موهات بخوره بعد شامپو شیمیایی الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5420 خب عزیزمن اول باید شامپو شیمیایی میکردی ک وسطش رنگش پاک بشه اگ مجدد دکلره کنی ممکنه موهات قطع ... کسی پیشم نیست فقط وسطشو بزاره میخوام خودم بزارم الان چون رو مخمه ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5420 ۴۵ مین بزار یک ربع که گذشت دوسه تا تار موتو بگیر بکش ببین سفته یا کش میاد اگه کش اومد زود بشور اگه س ... مرسی عزیزم ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 کسی پیشم نیست فقط وسطشو بزاره میخوام خودم بزارم الان چون رو مخمه چرا نمیری ارایشگاه متخصص فاتحه موهاتو میخونیا اول بیا شامپو شیمیایی کن باز نشدبعدا بزن الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 فعلا که داره دیگه نمیدونم چی بشه بعدا ریزش شدید مومیگیریا اویلاپلکس حتما بزن روغن خاویار حتما بزن تومواد الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
fddhcx عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 21 چرا نمیری ارایشگاه متخصص فاتحه موهاتو میخونیا اول بیا شامپو شیمیایی کن باز نشدبعدا بزن سلام من دکلره کذاشتم زرد شده میدونم شامپو شیمیایی بزارم به ۱۰ برسه به پایه برسه؟؟
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 سلام من دکلره کذاشتم زرد شده میدونم شامپو شیمیایی بزارم به ۱۰ برسه به پایه برسه؟؟ سلام عزیزم میشه ازموهات عکس واضح بذاری و بگی میخوای چرنگی کنیمن نمیدونم ک پایه موهات الان چندشده باید ببینم الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲