2777
2789
عنوان

شارژ دکلره

2918 بازدید | 14 پست

دوستان من جمعه موهامو 2بار دکلره کردم بیرنگ نشد

خیلی زردی داره با رنگیاژم درست نشد 

الان باز میتونم دکلره بزارم؟

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هربار چ دکلره ای زدی قبلا توموهات رنگ داشت

موهام 3رنگ بود پایین موهام دکلره بود وسطش رنگ ریششم موهای خودم

ریشمو دکلره ها خوب  بازکرد ولی وسطش خیلی زرده

یعنی الان بزارم؟

۴۵ مین بزار یک ربع که گذشت دوسه تا تار موتو بگیر بکش ببین سفته یا کش میاد اگه کش اومد زود بشور اگه سفت بود بزار ۴۵ مین کامل شه بعد بشور

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 
موهام 3رنگ بود پایین موهام دکلره بود وسطش رنگ ریششم موهای خودم ریشمو دکلره ها خوب  بازکرد ولی ...

خب عزیزمن اول باید شامپو شیمیایی میکردی ک وسطش رنگش پاک بشه 

اگ مجدد دکلره کنی ممکنه موهات قطع بشن دکلره فقططططط باید وسط موهات بخوره بعد شامپو شیمیایی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خب عزیزمن اول باید شامپو شیمیایی میکردی ک وسطش رنگش پاک بشه  اگ مجدد دکلره کنی ممکنه موهات قطع ...

کسی پیشم نیست فقط وسطشو بزاره میخوام خودم بزارم الان چون رو مخمه

کسی پیشم نیست فقط وسطشو بزاره میخوام خودم بزارم الان چون رو مخمه

چرا نمیری ارایشگاه متخصص فاتحه موهاتو میخونیا اول بیا شامپو شیمیایی کن باز نشدبعدا بزن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

فعلا که داره دیگه نمیدونم چی بشه

بعدا ریزش شدید مومیگیریا اویلاپلکس حتما بزن روغن خاویار حتما بزن تومواد

چرا نمیری ارایشگاه متخصص فاتحه موهاتو میخونیا اول بیا شامپو شیمیایی کن باز نشدبعدا بزن

سلام من دکلره کذاشتم زرد شده میدونم شامپو شیمیایی بزارم به ۱۰ برسه به پایه برسه؟؟

سلام من دکلره کذاشتم زرد شده میدونم شامپو شیمیایی بزارم به ۱۰ برسه به پایه برسه؟؟

سلام عزیزم میشه ازموهات عکس واضح بذاری و بگی میخوای چرنگی کنی

من نمیدونم ک پایه موهات الان چندشده باید ببینم