2777
2789
عنوان

عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 21 پست

این عکسش هم هست؟

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
فیکه؟

عکس نتی نیست....ولی خیلی دیدم که از پروفایل بقیه برمیدارن 

اگه خودت برش زدی(از پروف شات گرفتی اضافه هاشو برش زدی) فیک نیست 

اگه برش نزدی و طرف همینجوری برات فرستاده فیکه 

چون وقتی توی تلگرام یا واتساپ عکس پروفایل بزاری فرم n*n درمیاد مربعی میشه در حالت عادی سلفی بدون برش n*m و مستطیلی شکل 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فک کنم فیک از این نظر که عکس یه نفر دیگه باشه

گذاشتم یه عکسادیگه شو

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
عکس نتی نیست....ولی خیلی دیدم که از پروفایل بقیه برمیدارن  اگه خودت برش زدی(از پروف شات گرفتی ...

توواتساپ برام فرستادمن برشش نزدم

توواتساپ برام فرستادمن برشش نزدم

اگه خودش این شکلی فرستاده پس فیکه 

جفت عکساش برش خورده و کیفیتش پایین اومده 

فیلت.ر عکساش معلومه مال اینستا و اسنپع که اونام مستطیلی میشه 

این فرم مربعی فقط مال زمانیه که از پروف کسی برداشته باشه 

😂😂😂یه خاطره وسطش بگم... یادمه در سالهای دوری مدرسه بردمون چابهار...اون موقع تلگرام خیلی باب بود فیلت.ر نشده بود دوستم از توی یکی از گروه های عکسای پروف یه دختری رو برداشته دخترم خیلیییی خوشگل بود داف بود لامصب😂 با همین عکسا چند نفر مخ کرد(سیم کارت مال یکی از بچه ها بود ، خودش تایپ میکرد یکی هم با صاحب سیم کارت نظر میداد چیکار کنه چیکار نکنه ، منم که ملقب به صدا قشنگ مسئول ویس دادن و جواب دادن تماسا بودم🤣رسماً چهار نفری کار میکردیم)...بعد زد و یکی از اون پسرا اون موقع چابهار بود و میخواست این دختر خوشگله رو ببینه.... هیچی دیگه عین چی ترسیده بودیم🤣🤣هعی از این یارو اصرار از ما انکار....آخرش ادا درآوردیم که دختره تصادف کرده مرده الانم گوشی دست دوست دخترس...دادیم به یکی دیگه که حرف بزنه و گریه کنه🤣🤣🤣خدا لگدمون کنه انقد تباه بودیم 

اگه خودش این شکلی فرستاده پس فیکه  جفت عکساش برش خورده و کیفیتش پایین اومده  فیلت.ر عکسا ...

عه اوکی دارم براش😏😂 اون دومی رو از اینستابرداشتم چون توپیجش بود

اگه خودش این شکلی فرستاده پس فیکه  جفت عکساش برش خورده و کیفیتش پایین اومده  فیلت.ر عکسا ...

وای مردم ازخنده😂