2789
عنوان

ظرفشویی

198 بازدید | 19 پست

سلام

میگن قرص ظرف شویی خیلی گرون و ظرف شویی فقط مهمونی  استفاده میشه.

بخرم یا نخرم؟

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخر

هموم مهمونی کلی کمکته

وقتی مریض بشی پریود بشی

خیلی زمانای دیگه قابل استفاده است

قرصشم بسته کوچیک تربخر

من دوسال ونیمه یه بسته قرص بزرگ هنوز دارم ازش

اما ابنطور مواقع هم استفادع میکنم از ماشینم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خب پودر یا ژل بگیر

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بستگی به بودجه ات داره اگه خیلی پولداری نمیدونی با پولت چه کنی بخر.اگه معمولی هستی نخر.مگه دوتا کاسه و بشقاب چیه که بخواد ظرفشویی بخری.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

سلام.ما داریم قبلا قرص میگرفتیم،الان پودر ماشین ظرفشویی میریزیم

خیلی عالیه به نظرم بخر

نه فقط بعد از مهمونیا که نیست،ما زیاد برامون مهمون نمیاد توی این کرونا با این حال تقریبا هرروز یا یه روز درمیون روشنش میکنیم

خیلی خوبه جدا از این که راحته خیلی،در مصرف آب هم صرفه جویی میشه

به فکر سلامتی خودت باش همیشه،مطمعنم شوهرت هم استقبال میکنه

من بدون ماشین ظرفشوییم نمیتونم زندگی کنم..پونزده ساله دارمش و همیشه کمک حالم بوده....از شوینده های ایرانی مثل پریل و هوم پلاس استفاده میکنم .. اصلا هم گرون نیستن.. عزیزم به نظرم به توصیه دیگران خیلی گوش نکن ..خریدن یا نخریدن ،استفاده کردن یا نکردن بستگی به سبک زندگی خودت داره،من با ظرف شستن حتی یک دونه اش راحت نیستم ،خب بعضی‌ها راحتن و مشکلی ندارن،،ببین خودت چجوری هستی و چجوری دوست داری..ماشین ظرفشویی برای زمان مهمون داشتن نیست عزیزم ،،من ظرفا رو از صبح تا شب ،به جای اینکه بذارم تو سینک می‌چینم تو ماشین ،شب قبل خواب روشن میکنم ،اونهمه ظرف رو با نصف قرص برق میندازه،،بعدشم یه دستمال به آشپزخونه و گازم میکشم..صبح بیدار میشم آشپزخونه م برق میزنه..بازم میگم ببین طرز فکر خودت ،سبک زندگیت و خواسته خودت چیه..موفق باشی گلم