2777
2789
ببینم  البته ندیده میدونم چی میگی  عقدهههههههه ایییییی هستنننننننن

عزیز عقده ای نیسن پولشو دارن میگیرن بعضی  از قوم ها هم رسم دارن. 

دلیل نمیشه چون زیاد دارن و زیاد میندازن عقده این ‌

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرت اینای ک مجازی ایقد  بد دهنی میکنن تو فامیل آشنا دیگه چطوری هستن

شاید اره شاید نه . بیشتر میخوره میدون رو باز دیدن و دارن خودشونو تخلیه میکنن 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
عزیز عقده ای نیسن پولشو دارن میگیرن بعضی  از قوم ها هم رسم دارن.  دلیل نمیشه چون زیاد دار ...

ایقد زیاد اخه امنیت جانی نداره ادم  بیرون دستش قطع میکنن

دیشب شوهرم واسم ی گوشواره خرید سوپرایز کرد خوشگل نیس ب نظرم ولی چون سوپرایزم کرد ب یادم بود دوسش دار ...

اره عزیزم اصلا نزن تو ذوقش گناه داره بنده خدا ناراحت میشه

بعدا دیگه چیزی بهت نمیخره

نگهش دار  بعدا دیگه عوضش کن ولی فعلا هیچی نگو تازه کلی هم تشکر کن

بایدم نخوری بس گوه خوردی دیگ جا نداری واس خوردن😂

@نی_نی_یار_پنج  

کاش انقد وقت گذاشتی حاضر جوابی یاد میگرفتی رو شخصیت کار میکردی 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
ایقد زیاد اخه امنیت جانی نداره ادم  بیرون دستش قطع میکنن

اره واقعا منم همینطوری نگران میشم ولی به نظرم باز دست آدم باشه تا تو خونه بمونه کلا امنیتش بیشتره باید آسین بلند بپوشن دیگه .

مخصوصا تو این گرونی ... ندزدن خودتو خیلیه

من خودم این همه النگو دوست ندارم ولی خب بعضیا رسمشونه و تعداد زیاد دوست دارن من ترجیح میدم پولشو سرویس سنگین خوشگل ریز کاری بردارم حتی سرویس ۱۵۰ ملیونیم داریم اونا به نظرم ارزشش بیشتره 

بابا این پسره خودش ب عنوان دختر معرفی کرده از طرز حرف زدنش معلوم پسره

دیوانست بابا 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بابا این پسره خودش ب عنوان دختر معرفی کرده از طرز حرف زدنش معلوم پسره

زن و دختر بیشخصیت و فحاش هم هست بخداااا 

ندیدی تو به تاپیک بدبخت خودش داشت از بیشوهری میمرد  که آی ملت من خوشگل شاغل چرا هیشکی خواستگارم نیست بعد تو‌تاپیک خانمهای خانه دار یه خانمهای خانه دار توهین میکرد بی عرضه و بی سواد و توسری خور گفت بهشون

اً