2777
2789
رپیلای میکردم فحششو مستقیم بده بتونم نی نی یار تگ کنم ولی تگدونم خرابه میشه رو پستش تگ کنی؟

بله عزیزم حتما 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بله عزیزم حتما 

مرسی  

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بایدم نخوری بس گوه خوردی دیگ جا نداری واس خوردن😂

@نی_نی_یار_پنج  ایشون جو تاپیک رو مشنج میکنه . راهنمایی بفرماییدشون   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
هر وقت گفتن خاکنداز خودتو وسط بنداز 😉

فعلا تو خاکاندازی اومدی اینجا داری سوسه میای . تو تاپیک اسی به خود اسی بی ادبی میکنه بچه خوشگل ؟

فعلا تو خاکاندازی اومدی اینجا داری سوسه میای . تو تاپیک اسی به خود اسی بی ادبی میکنه بچه خوشگل ؟

به نظرت اینای ک مجازی ایقد  بد دهنی میکنن تو فامیل آشنا دیگه چطوری هستن