2777
2789
عنوان

وسواس شدیددد

246 بازدید | 23 پست

سلام داداشم ۱۵ سال داره الان خیلی وقته که وسواس داره بسیار روی درسش حساسه و حتما باید ۲۰ بگیره و زیاد میخونه 

همیشه هم به من وابسته است و اکثر کاراشو من باید براش انجام بدم مثل تکالیف و کمک کردن برا خوندن درساش و آماده کردن برنامه کلاسی و ...

وسواس شستشو هم داره دائم داره دست و پا میشوره و حمام میره 

اگه کسی بهش دست بزنه سریع میگه میخوام برم حمام، از ۷ روز هفته فک کنم ۲ روزش رو نمی ره. هر حمامش هم نیم ساعت طول میکشه. 

پیش مشاور هم ۲ ،۳ جلسه رفته دیگه نرفته 

با بابام همش دارن دعوا میکنن بابام هم سر به سرش میزاره و اونم بدتر لج میکنه 

توی خونمون همیشه دعواست مامانم همیشه مریضه و اعصابش مشکل داره 

ترووخددا اگه پیشنهادی دارین بگین 

همین الان بابام باهاش دعوا کرد اونم گفت میرم حمام 

کمکم کنین 

وسواسیم سخته

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

حتما ببرینش روانپزشک مادر شوهر من شصت و هشت سالشه پنجاه ساله وسواس داره خودشو تموم کرده  دیگه یه خرید ساده براش ماجراست یه سالاد براش ماجراست  وسواس فکری عملی داره  پوست و استخوون شده  اسم دکتر هم میاد کولی بازی درمیاره 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دختر تقریبا 20 ساله متاسفانه دچار وسواس شدید هستم این سه سالی که کرونا اومده به حدی که اگه صورت یا دستم به پیرهن تنم بخوره سریع میرم و میشورم

چه زیباست؟ 😊😂

آخی طفلک

بنظرم پدرومادرت باید درکش کنن و جلسات مشاوره رو ادامه بدید انشالله نتیجه بگیرید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

به عنوان کسی که سالهای زیادی از زندگیش با وسواس فکری نابود شده بهت توصیه میکنم ببریش سریعتر پیش مشاور یا روانپزشک 

مگه نمیگی بهت وابسته ست؟ میتونی از همین مسئله به عنوان اهرم استفاده کنی چون به نفع خودشه

وسواس مث خوره ادمو میخوره

آبرو برامون نزاشته  تو در و همسایه همش صدای جیغ و دعوا میده بیرون  

ابرو مهم نیست بکشین ببرینش دکتر تا بدبخت نشده

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .