2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فیلر با انزیم چ فرقی میکنه

فیلر برا رفع عیوب مثلا قوز یا فرورفتگی رو دماغه ولی انزیم برا کوچیک کردن دماغ گوشتیه 

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه
بستگی ب مرکزیه ک میخواین انجام بدین جایی ک من میخوام دو تومن هر جلسه 

چه مشکلی داره بینیت گلم؟

چند جلسه میخاد؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

چه مشکلی داره بینیت گلم؟ چند جلسه میخاد؟

من بینیم استخوانیه یکم قوز داره میخوام عمل کنم ولی فعلا دخترم کوچیکه و بشدت وابسته فک نکنم تا سال بعد بتونم برا همین میخوام موقت فیلرو امتحان کنم نمیدونم عوارض داره یا نه میخواستم ببینم کسی انجام داده بتونم اطلاعات بگیرم

چه مشکلی داره بینیت گلم؟ چند جلسه میخاد؟

دکتر گف 4 جلسه بیای نسبتا نتیجه دائمی میشه من فک نمیکنم ژل بتونه دائمی بشه مرددم برا انجامش ولی کوتاه مدتم بدون عوارض باشه تا عمل راضیم 

سلام عزیزم خوبی من راجب دندون تاپیکتو خوندم ازن سوال داشتم من دقیقا اونجایی ک زیر زبونه و یچی عین هدس اینور اونور میره رو لثه هس خب اون میشه کیست خطرناکه من ۲۲ سالمه و بچه شیدمیدم خیلی میترسم اجی دارم‌روانی میشم کیست خطرناکه 

سلام عزیزم خوبی من راجب دندون تاپیکتو خوندم ازن سوال داشتم من دقیقا اونجایی ک زیر زبونه و یچی عین هد ...

سلام عزیزم مال من کیست دندون بود دقیقا ریشه ی دندون یکم وقتی زبونمو میزدم حس میکردم و عفونت هم از لثه ام میومد و اخرش بعد کلی دردسر جراحی کردم نمیدونم شما دقیقا کحا رو میکی ولی اگه میتونی پیش متخصص برو

2790
2778
2791
2779
2792