2777
2789
عنوان

خانما بیاین یه سوال

44 بازدید | 7 پست

دخترم دیروز پریود شد بعد هی گریه می کرد (بااینکه از قبل بهش گفته بودم)الان هم حوصله نداره اصلا باهاش حرف می زنم عصبانی میشه برا آراکش دمنوش گل گاوزبان خوبه ؟ضرر نداره؟

کاربری دست چند نفره 

اویشن دم کن براش، بذار تنها باشه استراحت کنه و گرمیجات بهش بده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختی فردا هم امتحان اصلی داره😔

اخی عزیزم مفنامیک اسید هم خوبه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

چند سالشه ؟ یعنی بار اولش بود ؟من برای دخترم یه بسته اماده کردم کلی تزیینش کردم با تور و روبان یه بسته نوار بهداشتی بود چندتا لباس زیر یه کیسه اب گرم فانتزی یه دفترچه و خودکار فانتزی که تاریخاشو بنویسه .سعی کردم حس خوب بدم . شما هم سعی کن دائم باهاش حرف بزنی حس خوب بدی . هر چند بگذره با خودش کنار میاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚