2777
2789
عنوان

متاهل ها بیان

220 بازدید | 16 پست

دونفر که رابطه عاشقانه دارن چی بهم میگن

چجوری باهم شاد هستن که عاشقانه زندگی میکنن چی بهم میگن احساسشون چجوریه عاطفه شون چجوریه

شما که ازدواج کردین راهنماییم کنید واقعا نمیدونم 

الان بخوام وارد زندگی بشم نمیدونم چجوری رفتار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه عاشقانه داشتن فرمول نداره خودش میاد مثلا تا همدیگه رو میبینید میپرید تو بغل همدیگه باهم میخندین سرگرم هستین و شاد ولی رابطه ایی که عاشقانه نیست هیچکدوم از اینارو نداره

گناه من سادگی بود .

من و شوهرم خیلی اهل قربون صدقه نیستیم ..اما خیلی بهمون خوش میگذره یعنی هرروز یه بساطی تو خونمون هست😅 باید ببینی شما چجور ادم هایی هستید ..نسخه زندگی بقیه واسه شما ممکنه بی اثر باشه

رابطه عاشقانه داشتن فرمول نداره خودش میاد مثلا تا همدیگه رو میبینید میپرید تو بغل همدیگه باهم میخندی ...

به نطرتون اول پسر تو بغل دختر میپره یا دختر به پسر؟ من الان یه نفر دوست دارم دوتامون دوست داریم ولی هیچ که قدرت پریدن نداره

به نطرتون اول پسر تو بغل دختر میپره یا دختر به پسر؟ من الان یه نفر دوست دارم دوتامون دوست داریم ولی ...

🤣تو عشق و عاشقی من و تو وجود نداره خودش ناخودآگاه میپره 

گناه من سادگی بود .

[QUOTE=237464553]من و شوهرم خیلی اهل قربون صدقه نیستیم ..اما خیلی بهمون خوش میگذره یعنی هرروز یه بساطی تو خونمون هست .[/QUO

مثلا چه بساطی چکار میکنین

میشه یه کم توصیح بدین؟ خوشم اومد

[QUOTE=237464553]من و شوهرم خیلی اهل قربون صدقه نیستیم ..اما خیلی بهمون خوش میگذره یعنی هرروز یه بسا ...

مثلا ماهردو عاشق بازی هستیم ..بچه هم نداریم 

تقریبا هربازی جدیدی میاد ما میخریم ..مهمونم داریم بازی میکنیم ..خیلی خوش میگذره

یا ایکس باکس سر شستن ظرف ها بازی میکنیم😀 

اینجوری نه گوشی دست میگیریم نه حرف از این و اون میزنیم و هم رابطه گرمتر میشه