2777
2789
چند ساعت دردش طول میکشه

وقتی قرص بخوری تهوع و درد شروع میشه

موقع هایی که دفع داری درد هم هست

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

آن شا الله که جنین تون سالم باشه وبه سلامتی به دنیا بیارین 

به حرف دکتر ها وازمابشات اعتماد زیاد نکن 

یکی از آشنا هامون بعد از کلی دکتر رفتن با روش میکرو باردار شد بعد بهش گفتن احتمال عقب مونده بودن بچه هست برو سقط کن 

بنده‌ خدا با کلی ناراحتی رفت بعد دکتری که اونجا بود شک کرد دوباره اورژانسی سونوگرافی کرد فت بچه سالمه الان هفت سالشه بسیار باهوش و پرحرف😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

دونوع قرص میشه داد واینکه باید هر لحظه حالتون پایش بشه و مداوم در ارتباط باشید تا اینکه کامل دفع بشه وبقایا نمونه و کار به کورتاژ نکشه.

فریبا رحیمی کارشناس مامایی ،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...

مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج

fariba.rahimi.midwife@

سلام من خودم دوران نامزدی بودم ی ماما بهم معرفی کردن قرص سایتوتک بهم داد ب پزشک متخصص زنان نسون دادم اصل امریکا بود سقط کردم بعدش رفتم سونو بقایا نداشتم خانوم سهیلی خیلی مهربون  ازش کمک بگیرید داروش اصل  ب دردسر نمیری شمارش میزارم ۰۹۳۹۶۷۳۹۶۴۲ سهیلی 

۰۹۱۹۷۱۴۱۴۸۷