maryam_joni مدیر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 عنوان تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙 | مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 161 پست سلاممممم عشقا تغییرات وزنتونو اینجا بزارین 😍هر هفته دوشنبه ها تغییراتو ببینیممم💙و انرژی بگیریمممم مامیتونیمممممم💪💪💪تاپیکو میبندم از دوشنبه هفته بعد بزاریم وزنارو گروه ابی لایک کنه سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙 1401/02/26 | 10:56 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aypara93 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1105 چرا میگن 🤦ولی برام مهم نیس من الان وزن ناشتا ۶۹/700هست خیلی دوست دارم سه کیلو کم کنم ... معمولا در هفته چند کیلو کم میکنید میدونی خوش هیکلی کجاش قشنگه اونجایی که لباس تو تنه ادم میشینه خوشگل 😍😍😍 ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 من الان وزن ناشتا ۶۹/700هست خیلی دوست دارم سه کیلو کم کنم ... معمولا در هفته چند کیلو کم میکنی ... تو هم وزنت خوبه من هم وزنت بودم خیلی خوب بودم ولی هر چقد میومدم پاییم کشیده تر میشدم خوشم اومده بیشتر کم کنم اره دقیقاااااا 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
aypara93 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1105 تو هم وزنت خوبه من هم وزنت بودم خیلی خوب بودم ولی هر چقد میومدم پاییم کشیده تر میشدم خوشم اومده بیشت ... چشمم یه دفعه به تاپیکتون خورد یه جرقه در من روشن شد شاید بشه چند کیلویی کم کنم برنج و کربوهیدرات کلا حذف کردید دیگه درسته ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 چشمم یه دفعه به تاپیکتون خورد یه جرقه در من روشن شد شاید بشه چند کیلویی کم کنم برنج و کربوهید ... نه بابا حذف چرا کالری شماری همه چی میخوری به اندازه من هدفم ۵۵ ایشالله دیگه ۵۵ بشم ۷ تا دیگه کم میکنم سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 سلام منم میخوام شرکت کنم شرایط چجوریه بیا تاپیک مانکن های زیبا واسه خزان نارنجی وایسا لینکو بدم بهت سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
آفراع عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 219 بیا تاپیک مانکن های زیبا واسه خزان نارنجی وایسا لینکو بدم بهت مرسی عزیزم🌹 ❤️
aypara93 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1105 نه بابا حذف چرا کالری شماری همه چی میخوری به اندازه من هدفم ۵۵ ایشالله دیگه ۵۵ ... Wowwwخیلی دیگه باربی میشی ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 Wowww خیلی دیگه باربی میشی 🤩🤩🤩دوست دارممم دیگه سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
نیلوووفری عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 259 وزن شروع با شما: ۶۲.۷وزن هفته قبل: ۵۹.۸وزن فعلی: ۵۹.۸ شروع ۶۲.۶ | الان ۶۲.۶ | هدف ۵۷
نیلوووفری عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 259 نه بابا حذف چرا کالری شماری همه چی میخوری به اندازه من هدفم ۵۵ ایشالله دیگه ۵۵ ... با این تفاسیر من باید ۴۵ کیلو بشم🥺 شروع ۶۲.۶ | الان ۶۲.۶ | هدف ۵۷
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 وزن شروع با شما: ۶۲.۷ وزن هفته قبل: ۵۹.۸ وزن فعلی: ۵۹.۸ یعنی تکون نخوردی؟؟ سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
نیلوووفری عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 259 یعنی تکون نخوردی؟؟ اصلا حتی ۱۰۰ گرم شروع ۶۲.۶ | الان ۶۲.۶ | هدف ۵۷
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 با این تفاسیر من باید ۴۵ کیلو بشم🥺 نه بابا تو خریت منو نکن 😂 سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 اصلا حتی ۱۰۰ گرم ناراحت نباش همین که موندی رو این وزن خودش خیلیه سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙