2777
2789
عنوان

کمک به همسایه

419 بازدید | 27 پست

الان داشتم تو یه تاپیک چرخ میزدم از کمک به همسایه نوشته بودن خیلی وقته این برام سواله اما یادم میره۰خانمها ما یه همسایه داریم شوهرش چندساله ولشون کرده رفته قبلا وضعشون خوب بوده الان نه یه پسر معتاد داره مجرد ودوتا دختر یه (وضعشون خوبه)۰بعد این همسایه ما طاهرشو حفط کرده تو ساختمون ما که کرایه ها زیاد خونه کرایه کرد تمام وصع خونشم برنج وگرنه اما همیشه به من ودوتا از همسایه میگه هیچی ندارم بخورم پسرم هرچی درمیاره خرج اعتیادش میکنه همش میاد آزمون پول میگیره ونمیدونم دیگه بهمون القا کرده که کمک مالی ودیگه پس نباید بده به من میگه شوهرم براش سیب زمینی پیاز و۰۰۰بخره حالا ما درحد ماهی ۱۰۰تا ۱۵۰ میشه اما از اون یکی همسایه همش گریه میکنه پول نقد میگیره در حد ماهی ۵۰۰تا ۷۰۰ بخدا راست میگم اونروز اصرار که فطریه هاتونو بدین به من۰حقیقتش من راصی نیستم چون یه پسر گردن کلفت داره بعدش میتونه خونه شو عوصکنه یا وسایل خونشو بفروشه چون همه برنج وبزن اما باز میگه دلم نمیاد اما همسایه پایینی خیلی دلش میسوزه به حدی ازش پول میگیره که اون روز با شوهرش بحثش شده شوهرش کارت رو ازش گرفته میگه من برم کار کنم پسر گردن کلفت اون بخوره

وقتی بهش میگیم به دختران بگو میگه ای وااای پیش دامادام بد میشه درصورتی که وضعشون خوبه خودشون میتونن کمک کنم.وقتی میگیم خونتو عوص کن میگه ای وای دادمادام بیان خونم چی میگنن۰بهش میگیم وسابلانو بفروش میگه اونا ویترین‌های حالا من میخام بدونم کمک به این خانم واقعا واجبه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعیده نیازمند باشه ،چرا منکه کارمند رسمی دولتم یه وسیله برنج یا برنز ندارم ....

بخدا یه دونه وسیله الکی نداره خونش حتی گوشی تلفنش برنجه لوستر بوفه میز تلویزیون کلب دکوری ساعت قدی و۰۰۰۰

بعیده نیازمند باشه ،چرا منکه کارمند رسمی دولتم یه وسیله برنج یا برنز ندارم ....

جرأت نداریم حتی قیمت کنیم به خدا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یخ جوری پیش آدم ناله زاری میکنه نه میشه نادیده گرفت نه سرووصعشو میبینی دلت میخاد کمکش کنی الان یه همسایه همش میگه اشتباهه وکمک مالی بهشنمیرسه نکنید مام موندیم

واجب نیست که کمک کنید.. اما مستحب هست هرکسی در خونتو زد و گفت نیازمندپولی چیزی هست در حد. وسعت بهش بدی ولی خب این خانم که وسایلاش برنج و برنزه ظاهررو حفظ کرده به قول معروف باسیلی صورتشوسرخ نگه داشته شایدبخاطرداماداشه و اینم بگم خدا لعن کرده کسیوکه چه داشته باشه و چه نداشته باشه وابرازگدایی کنه 

💔🖤
نه ۵۵سالشه من بعصی وقتا خیلی زورم میاد احساس میکنم خودشو  به راحت طلبی عادت داده

می‌تونه پرستار بچه بشه صبح بره تا عصر 

می‌تونه خدمه بشه تو تالار مسیول پذیرایی 

و...

ایشون به مفت خوری عادت کرده 

اً
جرأت نداریم حتی قیمت کنیم به خدا

بخدا خونش از خونه من شیک تره شوهرم رو مادرش خدابیامرز حساسه اونم یاد گرفته همش بهش میگه خدا اون مادرت نازنینت بیامرزه خدا مادرتو بل انبیا محشور کنه بعد شوهرمن هعی خوشش میاد به من میگه یادم بندازه همسری چیزی براش بخرم۰اما همسایه مک واقعا عاصی کرده شوهرش اونروز کاراتا رو ازش گرفته میگه من راصی نیستم اون پسرش بخابه من کار کنم اون بخوره

من همیشه ی قانون دارم برای کمک به دیگران ( مالی)

اینکه اون خانواده مرد یا زنی نداشته باشن که توان کار کردن داشته باشه و حالا یا خیلی پیر باشن یا مریض و معلول و خیلی برام اهمیت داره فردی که بهش کمک میکنم حتی چند وقت پیش تر ی زنی رو بهم معرفی کردن گه دوتا دختر 20 و 23 ساله داشت و گفتن بابا ندارن و وضعشون خوب نیس من همینجوری به خود زنه گفتم دخترات راحت میتونن کار کنن استخدام بشن نیازی به کمک من نیست و گفت دختر تو جامعه نباید کار کنه منم گفتم پس با این افکار انتظار هیچ گونه کمکی نداشته باش 

مردم تن پرور شدن باید کار کنن و به دارایی برسن ینی چی بابا نداره کمک کن بابا نداره خودش که هست !