2777
2789
عنوان

تاپیک وزنی گروه بنفش🤩💜

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 88 پست
اعلام وزنتون؟؟؟  @bahartnt   @kimyoona   @sahar_naaziiiiiii   @خان ...

سلام عشقم 

وزن هفته پیش ۷۷.۸۰۰

این هفته : ۷۱.۱۰۰

البته کاذبه امروز پریود شدم 

مجاز : ۱۲۰۰ 

مصرفی فعلا ۸۹۱ تو برنامه که پر میکنمش تا شب 

@خزان_نارنجی          @دخترمغرورفروردینی      

_________

یه موز هم خوردم ۱۱۵ کالری 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

وزن هفته پیش ۷۸.۴۰۰ 

این هفته ۷۱.۱۰۰ 

ای وای ماشالا به خودم 

الان رفتم تو تاپیک وزن وارد کنم دیدممممممممممممم

@دخترمغرورفروردینی  

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام  وزن شروع ۸۰.۵۰۰ وزن امروز : ۷۸.۴۰۰ هدف : ۶۵

وزن شروع : ۸.۵۰۰

وزن هفته پیش ۷۸.۴۰۰ 

این هفته ۷۱.۱۰۰ 

ای وای ماشالا به خودم 

پریودم و احتمالا هفته بعد کاهش اساسی دارم

سلام عشقم  وزن هفته پیش ۷۷.۸۰۰ این هفته : ۷۱.۱۰۰ البته کاذبه امروز پریود شدم  ________ ...

درست دارم میبینم؟؟😲

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اعلام وزنتون؟؟. @sefid_barfiiii   @32567   @_آسنا_   @پری_چهر   ...

سلام عزیزم 

وزن من ۷۳.۱۰۰بودم 

وزن امروزم۷۱.۸۰۰🤩

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
وزن شروع : ۸.۵۰۰ وزن هفته پیش ۷۸.۴۰۰  این هفته ۷۱.۱۰۰  ای وای ماشالا به خودم  پری ...

دمت گرم ماشالله🥰🥰🥰

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
مژده بدهههههههه وزن دو هفته پیش ۶۵,۵۰۰  وزن امروز ۶۳,۹۰۰ کاهش۱,۶۰۰ 😎😎😎 @دخترمغرورفروردی ...

آفرین عزیزم مبارکه 🤩🤩🤩🤩🤩💜💜💜💜چقدر ذوق کردم 💃💃💃👯‍♂️

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش
سلام عشقم  وزن هفته پیش ۷۷.۸۰۰ این هفته : ۷۱.۱۰۰ البته کاذبه امروز پریود شدم  ________ ...

نوش جون عزیزم 

اره کاذبه💜

حتما پر کن

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش
سلام عزیزم  وزن من ۷۳.۱۰۰بودم  وزن امروزم۷۱.۸۰۰🤩

سلام عزیزم 

🤩🤩🤩🤩🤩🤩💃💃💃💃💜💜💜💜💜مبارکه عزیزم 👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️

وزن شروع : ۸.۵۰۰ وزن هفته پیش ۷۸.۴۰۰  این هفته ۷۱.۱۰۰  ای وای ماشالا به خودم  پری ...

😲😲😲😲😲هفت کیلو کاهش؟؟؟ 

سلام عزیزم  🤩🤩🤩🤩🤩🤩💃💃💃💃💜💜💜💜💜مبارکه عزیزم 👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️

فدای تو بشم من😘😘😘

عشقم چه طوری وزن کم کردی ؟یه توضیح بده ماهم روشتو امتحان کنیم گلم