2777
2789
عنوان

جاری....

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 33 پست
یه دونه دارم چشم دیدنش رو ندارم اونم همینطور تمام نمک زندکی به همین مسخره بازیاس دیگه🤣🤣🤣🤣

من یه دونه دارم باهاش خوبم، انقد باهاش خوبم که پشت سر همه پیشم حرف میزنه بعد میگه به اینا نگو تو دیگه از خودمی

God help me to be strong enough not to lie to myself 
وقتی جاریت از حسودیت رفت دکتر ماماشو عوض کرد و رفت دکتر ماما تو رفت اون بیمارستانی که تو رفتی و دقیق ...

من تمام وسایل جهازم برنج و مس بوده جاریم رفت ی خورده خرید ن اندازه من ولی خیلی خرید اولا منم میگفتم از حسودی بعدش دیدم نه خب ی چیزی و اونم دوست داشته شاید ب ذهنش نرسیده کاری ک من کردم اونم انجام داد چون ایده گرفت خودمم اروم شدم با اونم کاری نداشتم تو خونه خودشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دونه دارم باهاش خوبم، انقد باهاش خوبم که پشت سر همه پیشم حرف میزنه بعد میگه به اینا نگو تو دیگ ...

خوشبحالت 

واسه من اگه آب بخورم بعد من میخوره که جا نمونه اینقدر هم چشماش شوره که نه فقط من همه فامیل ازش فرارین

اگه مخالفی ریپ نزن

من تمام وسایل جهازم برنج و مس بوده جاریم رفت ی خورده خرید ن اندازه من ولی خیلی خرید اولا منم میگفتم ...

ببین خوب تو دنیایی که پر از ت

اینترنت و اینستا گرام و .....ایده نداشتن نشد حرف ولی خوب شندیدم گفته به وسایل من حسودی میکنه من جواب ندادم ولی با اون حال باز حرف زد حالا باز محل ندادم وقتی فهمید من باردارم گفت جلو روم از حرصت که شده منم بچه میارم 😐گفتم به سلامتی چرا حالا از حرص من شوهر من مگه خرجشو میخواد بده و ......که چیزی نگفت البته نا گفته نماند که سنش کمه متو ۸۲ 

والا دوست داشته دیگه ولی خوب هرکاری میکنم اونم پشت بندش میکنه کاری ندارم خوب ولی این تاپیک و دیدم یه ...

ولش کن اینجور خوشه. مثلا جاریم ی پسر داره ی دختر دخترش از دوقلوها 4 ماه بزرگتره بعد ک دو قلوها دنیا اومدن همش میگفت من دلم دوقلو میخواد در صورتی ک پسرش ماشالله آقا شده دخترشم خیلی زیباست منم گفتم حسوده ولی بعدش با خودم فکر کردم دو قلو خیلی شیرینه اونم. حتما دوست داره تجربه کنه سعی کن ب خودت انرژی مثبت بدی متاسفانه ما خانوما هم دلمون میخواد پی یه سری موضوعات رو بگیریم 

ببین خوب تو دنیایی که پر از ت اینترنت و اینستا گرام و .....ایده نداشتن نشد حرف ولی خوب شندیدم گفته ...

وای چ رقابتی ام میکنه ب خدا خودش داره آزار میبینه من اینا رو میگم ک جریان اروم زندگیتو داشته باشی وگرنه از درون آدم ها کسی خبر نداره

ولش کن اینجور خوشه. مثلا جاریم ی پسر داره ی دختر دخترش از دوقلوها 4 ماه بزرگتره بعد ک دو قلوها دنیا ...

من اصلا باهاش رفت و امد ندارم چون اصلا میبینمش از طرز دیدنش یا رفتارش انرژی منفی میگیرم بخاطر همون اصلا رفت و امد نداریم 

وای چ رقابتی ام میکنه ب خدا خودش داره آزار میبینه من اینا رو میگم ک جریان اروم زندگیتو داشته باشی وگ ...

میگم که من اصلا کاری ندارم خیلی خندم میگیره گاهی اخه خودشون جوری رفتار کردن توی جمع غریبه و اشنا همه متوجه شدن یا مادر شوهرم موش دوونده که اره فلانی جهازش بیشتره میدونم بخاطر اون کینه کرده خیلی تاثیر داره خوب وقتی بچه رو با کسی مقایسه کنی از طرف بدش میاد چه برسه به یه ادم بزرگ گر چه اونم سنش کمع 

ببین خوب تو دنیایی که پر از ت اینترنت و اینستا گرام و .....ایده نداشتن نشد حرف ولی خوب شندیدم گفته ...

بچه‌س🥴😆فقط اونجا که از حرص تو میخواد بچه بیاره😆😆😆

ولش کن اینجور خوشه. مثلا جاریم ی پسر داره ی دختر دخترش از دوقلوها 4 ماه بزرگتره بعد ک دو قلوها دنیا ...

آفرین به شما و طرز فکرت🥰