2777
2789
عنوان

اندومتر

252 بازدید | 10 پست

سلام دوستان روز ۱۳ پری ضخامت اندومتر ۸ خوبه؟؟

و یه سوال دیگه ترشحات تخمک گذاری داشته باشی بعد یهو قطع شه خشک شی یعنی تخمک گذاری تموم شده؟؟من هنوز ۱۴ پری هستما

این ماه دوره ام ۲۸ روزه اس

منم بعد تخمک گذاریم ترشحاتم قطع شد، فکر کنم دیگه تخمک گذاری تموم شده تا دوره بعد

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
منم بعد تخمک گذاریم ترشحاتم قطع شد، فکر کنم دیگه تخمک گذاری تموم شده تا دوره بعد

اقدام بعد این دیگه فایده نداره؟؟بابا من دیروز سونو بودم گفت یه تخمک غالب داری که نگفت ازاد شده یا چیزی که🥺🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقدام بعد این دیگه فایده نداره؟؟بابا من دیروز سونو بودم گفت یه تخمک غالب داری که نگفت ازاد شده یا چی ...

نمیدونم اقدام بعدش فایده داره یا نه اما من همچنان در تلاشم😂😂بعد سنو بهت یه آمپول آزادسازی نداد؟؟ میزدی آزاد میشد شبش اقدام میکردی

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
نمیدونم اقدام بعدش فایده داره یا نه اما من همچنان در تلاشم😂😂بعد سنو بهت یه آمپول آزادسازی نداد؟؟ م ...

نه نداد دکترش به زور باید ازش حرف میکشیدی میگه برو به دکتر زنانی که براتون نوشته نشون بده بهت بگه

سرخود میگم بزنم شوهرم میگه نه ممکنه خطرناک باشه نمیدونم چه کنم

نه نداد دکترش به زور باید ازش حرف میکشیدی میگه برو به دکتر زنانی که براتون نوشته نشون بده بهت بگه س ...

آره اون امپولو دکتر زنان میده دکتر سنو که دارو نمیده

آره اون امپولو دکتر زنان میده دکتر سنو که دارو نمیده

اره ولی ازش پرسیدم وقتشه یا نه گفت با توجه به چیزایی که نوشتم دکتر خودت میگه بهت

من میخواستم سرخود بزنم دکتر نرفتم

اره ولی ازش پرسیدم وقتشه یا نه گفت با توجه به چیزایی که نوشتم دکتر خودت میگه بهت من میخواستم سرخود ...

آها راستي یچیزی بگم بنظرم حرف دکترتو گوش کن به همین زودی بفکر آمپول نباش، منم این ماه لتروزول خوردم بدون آمپول اینجا بهم گفتن وااااااای بدون آمپول کیست میشه وفلان اما اصصصلا اینطور نشد، آمپول بزار برای ماه های بعد اگه باردار نشدی، که ایشالله میشی، چند روز مونده به موعودت؟؟ من هفت اما هیچ علائمی ندارم😞

آها راستي یچیزی بگم بنظرم حرف دکترتو گوش کن به همین زودی بفکر آمپول نباش، منم این ماه لتروزول خوردم ...

سلام من ۱۲ روز مونده برعکس بعد ازاد شدن تخمک نتونستم اقدام کنم مهمون داشتم 

یه فولیکول ۱۶ داشتم حیفش

سلام من ۱۲ روز مونده برعکس بعد ازاد شدن تخمک نتونستم اقدام کنم مهمون داشتم  یه فولیکول ۱۶ داشت ...

آمپول آزادسازی نزدم همون روز که رفتم سونو تخمدانم سمت چپ درد میکرد روز بعدش کلا خوب شد و ترشحات تخمک گذاریمم تموم شد خشک خشک...

فک کنم همون روز تخمک ازاد شده

آها راستي یچیزی بگم بنظرم حرف دکترتو گوش کن به همین زودی بفکر آمپول نباش، منم این ماه لتروزول خوردم ...

به علائم نیست من بارداری قبلیم هیچ علامتی نداشتم 

ایشاالله باردار باشی گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز