برای خود بچه ها خیلی خوبه تنها نیستن همبازی همیشگی دارن ، شاد ترن...ولی مادر باید کمی زحمت بکشه
فاصله سنی بچه های من ۴ ساله ، دوست داشتم کمتر باشه تا بیشتر به درد هم بخورن... پسر بزرگه من داره کم کم عاقل میشه ولی کوچیکه تازه شیطون شده ، ولی بازم خوبه راضیم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خیلی خیلی سخته.. اما راضیم خداروشکر.. هم بازی هم هستن خوبه.. تنها نیستن
الان همه فامیل های بچه هاشون تک فرزندن میبینم چقدرتنهان این تنهایی باعث شده لوس بزرگ بشن واسه همین خودم دوست دارم دوتاداشته باشم فعلادخترم ۵ماهشه دلم میخوادبعدیه سالگیش اقدام کنم میترسم مسخره ام کنن
الان همه فامیل های بچه هاشون تک فرزندن میبینم چقدرتنهان این تنهایی باعث شده لوس بزرگ بشن واسه همین خ ...
به صلاح خودت و خانوادت نگاه کن و به حرف دیگران توجه نکن .. تو هر شرایطی که باشی باز هم حرف برای گفتن دارن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)