2777
2789
عنوان

داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 72 پست
وقتی بهم گفت اگه وسیله دیگه ای داری بردار و بعدش اومد تمام کیف رو گشت از خودم حالم به هم خورد

اشکال نداره تو هنوز جوونی ولش کن سه جوری بهش نشون بده بفهمه براس مهم نیستی انشاالله خدا همین بلا رو سرش بیاره بیاد خونه ببینه اون زنش با یکی دیگه یا خیانت ها مکرر تازه اون موقع میفهمه که کی رو از دست داده گلم

مثل کوزت منتظر ژان والژان زندگیم هستم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مامانش هرچی خواست به من و پدرم مادرم گفت و نتونستم جوابشو بدم از خودم متنفر شدم

ولش بسپارش به خدا فقط طلاق بگیر چون روش بهت وا شده فردا دیدی دختره رو آورده میگه این زنمه

اشکال نداره تو هنوز جوونی ولش کن سه جوری بهش نشون بده بفهمه براس مهم نیستی انشاالله خدا همین بلا رو ...

فقط امیدم به همینه که ببینه بچشه هر بلایی سرم اورد

حتما امیدوارم سر این ی موضوع ازارم ندن

به خانوادت زنگ بزن همین الان اگه میتونی همه چیز رو بهشون بگو پاشو برو خونشون بگو طلاق میخوام بچه هم تا هفت سالگی با مادره یه وکیل خوب بگیر

ولش بسپارش به خدا فقط طلاق بگیر چون روش بهت وا شده فردا دیدی دختره رو آورده میگه این زنمه

بعید نیست ازش

اره خودمم تصمیمم به همینه. بابام هم گفت اومدی قدمت روی چشم هم خودت عزیزی هم پسرت

به خانوادت زنگ بزن همین الان اگه میتونی همه چیز رو بهشون بگو پاشو برو خونشون بگو طلاق میخوام بچه هم ...

فعلا قرار شد اخر هفته بریم شهرمون بعدش دیگه بر نمیگردم

بعید نیست ازش اره خودمم تصمیمم به همینه. بابام هم گفت اومدی قدمت روی چشم هم خودت عزیزی هم پسرت

پس معطلی چی هستی بچه ات هم رو گفت بده به نظرم بده واسه یه مدت مادرش که فک کنم حوصله نداره نگه داره اون زنم اگه بیاد تو زندگیش اصلا بچه نگه نمیداره و خودشم وایه کاراش دختر بازی حوصله بچه نگه داشتن نداره پس بچه میرسه به خودت

خوب چقد راهه تا شهرتون

ی. کارایی کرده که اگر بخوام بگم برای هیچکس قابل قبول نیست. حتی خودم با اینکه دیدم اگر کسی برام تعریف کنه همچین چیزایی نمیتونم باور کنم

وقتی بهم گفت اگه وسیله دیگه ای داری بردار و بعدش اومد تمام کیف رو گشت از خودم حالم به هم خورد

😔😔

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂