2777
2789

بعد ازمایش خون دادم غربارگری اسمش فکر کنم هزینش هم بالاست شد ۳ملیون پونصد میخوام بدونم اگه جوابش اومد تشخیص جنسیت هم دیده میشه تو ازمایش کسی تاحالا این ازمایش انجام داده

مهربان باش  شاید فردایی نباشد

سلام

بله جنسیت صد در صد مشخص میشه تو آزمایش سلفری

من هفته پیش دادم و الان منتظر جوابم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله جنسیت صد در صد مشخص میشه تو آزمایش سلفری من هفته پیش دادم و الان منتظر جوابم

جوابش گفتن یک ماه الان ۱۸ روز مونده  ولی ازمایش خون چطور  جنسیت مشخص میشه

جوابش گفتن یک ماه الان ۱۸ روز مونده  ولی ازمایش خون چطور  جنسیت مشخص میشه

همه صفات ژنتیکی بچه گفته میشه دیگه

نمیدونم والا

اینجا هم جوابشو به من از دو هفته گفتن تا یک ماه

قیمتا هم از سه و نیم بود تا چهار تومن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
همه صفات ژنتیکی بچه گفته میشه دیگه نمیدونم والا اینجا هم جوابشو به من از دو هفته گفتن تا یک ماه ...

شماهم بهت گفتن مشکل ژنتیک داریی