2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور دارم تا الان درس میخونم و میدونم ک فردا دیر بیدار میشم

منم کنکور دکترا دارم مثلن میخونم ولی نمیخونم خستهام از درس خوندن عمرم به این چرندیات رفت

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
منتظرم پدرم بیدار بشه نمازش رو بخونه و بعد واسش صبحانه بزارم ❤️❤️😘😘

بیچاره چایی دم میکنه میاره اتاق به منم میده میدونه شبا درس میخونم

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
خبلی خوبه درس خوندن هرچی باشه از بچه داری و خونه داری بهتره 

من مادرم ۱۶ سالگی من زایده و دوماه قبل تولد من بابام تصادف کرده فوت کرد بعد دنیا امدن من با عموم‌ازدواج میکنه من ۷ ماهه بودم برادرم از عموم حامله میشه تو ۱۸ سالگی دوتا بچع داشته ولی درس میخونده مارو هم نگه داری میکرده خونه دار هم میکرده یه عالمه غصه هم تودلش داشته الان مادرم‌یه زن موفق تو تمام زنای فامیل پدریم مادرم موفقترین یه مدیر بهترین مدرسع تو یکی از مناطق تهران من اگز جای مادرم بود همون اول جا میزدم

مادرم مریضه توی آی‌سی‌یو و حالم خرابه. دعا کن خدا خویش کنه. خواب به چشمم نمیاد

عزیز دلم به حق این‌اذان صبح دست فاطمه زهرا بر سر مادرت کشیده بشه، وشفا پیدا کنه 

من مادرم ۱۶ سالگی من زایده و دوماه قبل تولد من بابام تصادف کرده فوت کرد بعد دنیا امدن من با عموم‌ازد ...

خوش بحالت چه مامان قوی داری 😍😍ایشالله توام‌موفق میشی ولی حتما درست و بخون من الان ۲۳ سالمه دوتا بچه دارم ولی واقعا احساس بی ارزشی میکنم 

A
خوش بحالت چه مامان قوی داری 😍😍ایشالله توام‌موفق میشی ولی حتما درست و بخون من الان ۲۳ سالمه دوتا بچ ...

تو اگر بخوای الانم میتونی فقط انگیزه اش داشته باش چه کوچلو ازدواج کردی وبچع دار شدی

اره ۱۴ سالگی نامزد کردم ۱۵سالگی عروسی ۱۷سالم‌بود پسرم دنیا اومد دخترم ام‌پارسال دنیا اومد

خدا حفظشون کنه بجاش بچه هات مخصوصن پسرت وقتی ۲۵ سالش تو۴۲ سالته یه مامان جووووون ولی درس دوست داری ادامع بده وبخون