2777
2789
عنوان

بچه ها اگه کسی شب‌ها....

261 بازدید | 16 پست

سلام خانوما شوهرم چند وقته که شب هادچار نفس تنگی و سرفه میشه نمیدونم علتش چیه حالا اگه بخوام براش نوبت دکتر بگیرم باید پیش چه متخصصی برم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبو عروق فک کنم

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

حساسیت هم ممکنه باشه

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
سلام خانم با عرض معذرت ، شوهر شما آسم داره و باید به دکتر متخصص ریه مراجعه کنید، اگه کمی برام توضیح ...

سلام از کجا اینقدر مطمئن هستید ؟،ببینید در طول روز هیچ مشکلی نداره شبا نفس تنگی میگیره و شروع میکنه به سرفه های خشک گاهی هم خس خس سینه داره  همین ...یعنی اسم داره؟

سلام از کجا اینقدر مطمئن هستید ؟،ببینید در طول روز هیچ مشکلی نداره شبا نفس تنگی میگیره و شروع میکنه ...

چون پدر خود من هم همین مشکل رو داره ، شوهر شما باید حتماً بره پیش متخصص ریه ، بعدش برای اینکه زود نتیجه بگیرید به دکتر بگو عکس رنگی از ریه شوهر شما بگیره

اخه خیلی وقته اینطوریه فکر نکنم حساسیت باشه 🤔

پس حتما پیگیری کنید و دکتر برید. انشالله که چیزی نیست

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍