💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
عزیز دلم از قدرت خدا و امید به شفا غافل نشو ...با نماز شب خواستت را بخواه
اگه خواستم و نشد چی
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منظورت اوتیسم ...حتما ببرش پیش یه دکتر خییییلی خوب ان شاالله خوب بشه پیش دکتر طب سنتی خیلی معروف و حاذق هم ببرش خیلیا با وجود مشکل روحی موفق شدن درس خوندن ازدواج کردن حتی دانشمندا
الهی خدا به حق حضرت زهرا بچه شمارو شفا بده خیلی درد بزرگیه مریضی اولاد
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
منظورت اوتیسم ...حتما ببرش پیش یه دکتر خییییلی خوب ان شاالله خوب بشه پیش دکتر طب سنتی خیلی معر ...
بیماری فقط اوتیسم نیس
اما مشکوک هست
اما سی پی
از لحاظ ذهنی
الهی خدا به حق حضرت زهرا بچه شمارو شفا بده خیلی درد بزرگیه مریضی اولاد
واقعا که تمام ناراحتی هام قبل این به جز یه مورد که واقعا بزرگ بود سوتفاهم بود
تو رو خدا چیزای ساده بچه هاتون و معمولی ندونید خیلی بزرگ بدونید و قدر بدونید
حرف زدن هوش ذهن حتی یه مداد دست گرفتن و نقاشی
واقعا سخته همیشه میگم خدایا این امتحان سختا نباید از ما میگرفتی
شما هم این دچارید؟