2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر بزرگمو از دست دادم سخت بود دوسش داشتم واقعا دل تنگ روزایی میشم که می رفتم خونش بازی میکردم ولی میرم سر خاکش اروم میشم امیدوارم تو زندگی غم نبینی

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

من پارسال یکی از عزیزترین آدمای زندگیمو از دست دادم بر اثر کرونا،دراثر ۵ روز!واکسن نبود اون موقع.تلخترین و غیر قابل باورارین لحظات بود،فقط میتونم بگم زمان این قضیه رو واست جا میندازه و به مرور باهاش کنار میای.از ذهن و دلت پاک نمیشه،من هنوز بعد از گذشت یک سال وقتی عکسشو میبینم اشک توی چشمام جمع میشه

پدرم جوون‌بود از دستش دادم😪😪فراموش نمیشه، روز به روزم دلتنگ تر میشی، فقط به نبودشون عادت میکنی به مرور😪ولی خاطره ها، داغونت میکنه خواهر زادت چرا فوت شده؟روحش شاد😪😪😪😪😪

مادر بزرگمو از دست دادم سخت بود دوسش داشتم واقعا دل تنگ روزایی میشم که می رفتم خونش بازی میکردم ولی ...

خدارحمتشون کنه 😭😭😭باورش سخته خیلی خیلی اصلا به این فکر میکنم دیگ نیست حس میکنم مغزم میخاد متلاشی بشه

من پارسال یکی از عزیزترین آدمای زندگیمو از دست دادم بر اثر کرونا،دراثر ۵ روز!واکسن نبود اون موقع.تلخ ...

خدا رحمتشون کنه یعنی به مرور بهتر میشه ادم ؟؟من هربار فک میکنم نیس نمیبنمش مغزم درد میگیره نفسم بند میاد 😭😭😭😭