2777
2789
عنوان

اولین بار...

305 بازدید | 7 پست

صبح که من و دوستم اومدیم بیمارستان، سرش پایین بود داشت درس میخوند مثل بقیه چون امتحان داشتیم.بعد که من داشتم میشِستم سرشو یه لحظه بلند کردانگار متوجه شد اومدم سرشو چرخوند و با نگاهش پیدام کرد.نگاهمون بهم خورد.چندین ثانیه طولانی نگام کرد.اون ماسک داشت من نه.اروم زیر لب گفتم سلام خوبین با لبخند.اونم سرشو تکون داد و لبخند زد.اولین بار بود ازش این حد فرکانس میگرفتم با همه وجودم.بعد نگاهش یه حس خوب غریبی داشتم.انگار مطمئن شده بودم اونم منو دوست داره‌.ولی فکر میکردم امروز پیام بده.گاهی میگم شاید من اشتباه میکنم اما حس زنا اشتباه نمیکنه.کاش میدونستم اگه دوسم داره چرا نمیاد‌💔

یه نیمچه پزشک🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اون یه نگاه عادی نمیتونست باشه

نگاه مهم نیست مهم اینه که شما آنقدر در دسترس اون هستی آنقدر بهش نزدیکی اگه دوستت داشت خیلی وقت بود بهت می گفت و ازت خواستگاری هم می‌کرد، با تاسف میگم ولی دوستت نداره شاید فهمیده شما تو فکرشی فقط خواسته نگات کنه همین 

ولش کن بزار بره به حال خودش تو هم برو تو کار خودت 

به حق همین شب من دوسه ماه دیگه میام سر میکشم تو پستهای این کاربر 

داره میگه قربونش برم خیلی دوسم داره نگاه هدیه چی برام گرفته قربونش برم میگه وقتی دیدمت عاشقت شدم ترسیدم بهم بگی نه 

میگه بعد یه تاپیک دیگه زده واااای بچه ها بیاین ترو خدا خیلی استرس دارم وهیجان ام‌ب قراره بیاد خاستگاریم  اگه پیش بینیم اشتباه بود من بار بندیلمو میبندم میرم از نی نی 🤪🤪🤪