2777
2789
عنوان

ترووووووووووووووو خدا کمک

217 بازدید | 8 پست
امروز طرح دیذار با محسنین هست سرای محله شهرداری منطقه 2 -توی ستارخانه آدرسشو کم کردم سرچ میکنم اونی نیست که یادمه ترو خدا اگه میدونید بگید مادرو پسرش میان

ای خدااااااااااااااااااااااااااااا گریههههههههههههههه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
پسری که حامیش منم
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرای محله شهرداری منطقه 2 -توی ستارخانه آدرسش کجاست ؟
عزیزم آدرش کل سرای محلات منطقه دو تو این لینک هست
http://www.mmtehran.ir/index.php/%D8%B3%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%D8%A7%D8%AA.html
با دستگاه تصفیه آب ، به خود آب سالم و خیالی راحت هدیه کنید.
پرنگ جون گفت سازمان آب اینا سازمان آب نداره
پرنگ جون الان زنگ زدم آلستوم کسی گوشی بر نمیداره