2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربه خودم میگم خیلی راضیم و لبام خوشرنگ و صافه! بالم لب استفاده میکنم و یه روز درمیون که میرم حمام با حوله اروم اروم روی لبام میکشم و لایه برداریش میکنم وای خداااااااا عالیه اصلا

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
من یه بالم لب دارم‌مال شما عکسش میزاری

الان پیشم نیست مارکش avior هست 

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
مال من هیدرومه

خب همونم خوبه استفاده کن لبات رو لایه برداری کن حتما همونجور که گفتم 

پوستم میکنم خون میاد

با دست و لبات که مرطوب نیست نکن:/ بعد از حمام که اب گرم و بخار اب لبات رو مرطوب کرده حوله تمیز میکشی رو لبات! قبل و بعد حمامت هم بالم بزن