2777
2789
عنوان

نی نی یار ۳

77 بازدید | 22 پست

بهترین نی نی یار با انصاف ترین مهربون ترین نی نی یار اینجاست همین همه نی نی یارا یه طرف ایشون یه طرف 

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

😐 همه که شاکین ازش

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من نی نی یار ۵ رو هم دوست دارم 😶 باحالههه

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کاربریم ترکید الکی هیچکدوم محل نذاشتن فقط ایشون جواب داد بهم کمک کرد الکی تعلیق شده بودم ولی وصلم نمیکردن

بنظر من نی نی یار ۳فقط

نظرتون محترم هست

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
نه دروغ میگین خیلی خوب مهربون

دروغ نمیگن خودمم دیدم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نه نه اشتباه نکن نی نی یار پنج بهترین مخلوق خداست

بالای چندین دفعه بهش پیام دادم یبار جواب داد  گفت تماس با ما گفتم بابا هزار بار میگم ولی نی نی یار ۳ اومد مشکلم حل کرد فقط یبار تگش کردم

منم دوسشون دارم  هر ۳ نی نی یار رو  مخصوصاً شب 😅😍😂

بخدا شب فقط میترکونه الکی تعلیق کرد منو

بالای چندین دفعه بهش پیام دادم یبار جواب داد  گفت تماس با ما گفتم بابا هزار بار میگم ولی نی نی ...

من شوخی کردم. همه شون خوبن. دوسشون دارم. خیلی هم مظلومن خدایی. هرچی به کاربرا میگن گوش نمیدن. انقد براشون ناراحت میشم

😊