2777
2789

نه باوا خیلی خسته بخصوص ناهار

من ک با بچه کوچیک تا بیدار شم و به بچم برسم شده ظهر و ناهار درست کردن

بعد سختیش یه طرف فکر به اینکه چی بپزم یه طرف☹️☹️☹️

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قیمه بادمجان 🍆

اع منم از ظهر قیمه بار گذاشتم👏

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
خب نمیشه روزی دوبار غذا پخت یچیزی بذار شامم بگذرون من خونه مادرشوهرم

یکی از ارزوهام این بود ک یه روز حوصله نداشته باشم برم خونه مادرشوهرم اونم واسم غذا درست کنه☹️☹️☹️

نه باوا خیلی خسته بخصوص ناهار من ک با بچه کوچیک تا بیدار شم و به بچم برسم شده ظهر و ناهار درست کردن ...

منم بچم ۵ سالشه همش دارم با اون بازی میکنم اصلا دیگه حوصله غذا رو ندارم....خیلی رو مخه...غذاها همه تکراری ن

منم بچم ۵ سالشه همش دارم با اون بازی میکنم اصلا دیگه حوصله غذا رو ندارم....خیلی رو مخه...غذاها همه ت ...

خدا نگهش داره

مال من 6ماهشه دردسرش خیلیه

اره بخدا بخصوص ماهایی ک هم ناهار درست میکنیم هم شام واقعا دیگه غذایی نمونده ک درست نکنیم