2777
2789
عنوان

واقعا مردها احساس ندارن؟

267 بازدید | 10 پست

نمی دونم چرا برام مهم شده ولی حس میکنم اقایون دل ندارن

هیچوقت ندیدم پدرم به مادرم محبت کنه احساس میکنم مادرم خیلی مظلومه

دلم براش میسوزه

پدرم از ۵سالگی پدرش فوت شده مادرشم ولش کرده رفته محبت کردن بلد نیست

هیچوقت هیچوقت به هیچ کس ندیدم بگه دوست دارم و اینا

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته دل ندارن ؟ مردای اطراف من همشون دل دارن احساسات دارن پدربزرگم که هنوز عاشقانه مادربزرگم رو دوست داره ، پدر خودم 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

خب کمتر احساساتی هستن یعنی بروزشون کمتره‌ ولی دیگه نه تا این حد پدر شما احتمالا شرایط سخت زندگی اینطوریش کرده. پدر من که هر روز به مادرم میگه دوستش داره و میبوسدش

دارن.بابای تو شاید محبتشو ی جور دیگه نشون میده.بابای من با کلامی و مهربونی نشونم میداد.سرم همیشه رو پاهاش بود.همیشه کلامی قربون صدقه میرفت.کلمو میبوسید.چرا دارن مگه سنگن

منم همش فکر میکردم پدرهمسرم بی احساسن تا که دوشنبه بهم ثابت شد نهههه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡