2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی میگی کاش من جای تو بودم 

ببین سر همین دوست داشتن یه کم روم حساسه یه کم شک داره و این عذابم میده و فوق العاده آدم احساساتیه یعنی اگه بغلم کنه و من حال نداشته باشم به دل میگیره 

بعد حدودا پنج سال 

خیلی دوسم داره واااااااقعا نمیدونم چرا من خیلی بعضی وقتا تو دعوا باهاش بد‌رفتاری میکنم ولی خیلی خوب برخورد میکنه 

نمیدونم چرا ولی اکثر اطرافیانم دوسم دارن شوهرخواهرم میگه تو مهره مار داری

تنها کاری که کردم شاید این بوده که احترامشو دارم ولی عصبی میشم دیگه چیزی نمیفهمم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
میشه بگی چیکار میکنی یا چطور رفتار میکنی 

کار خاصی نمیکنم بیشتر احترام خانواده اش و خودش رو دارم کلا از اولم دوسم داشته تو خونه بیشتر وقته به خودم میرسم تو خانواده ام هواش رو دارم تو جمع وقتی میاد به احترامش بلند میشم از این جور کارا 

خوش بحالت من هیچی نگفته شوهرم طوفان بپا میکنه

خوب نیست عزیزم نسبت به اولای زندگی اونم داره تقریبا مث من میشه ببین دعوای اینجوری که میگم شاید سالی دو‌بار باشه ولی خیلی دلشو میشکنم

درحدی که تو تنهاییم براش گریه میکنم گناه داره خیلی اذیتش میکنم

کاش بتونم رو خودم کار کنم😔😔😔

الانم باردارم دو‌روز پیش به حدی عصبی شدم فقط دستامو گرفته بود که به خودم لطمه نزنم

بعدشم بردم سونو ببینه بچه سالمه یا نه که خداروشکر سالم بود

دعا کن کنار بذارم این رفتارمو💔

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز