من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
اینکه یکی چهل سال پیش باباش پدر بزرگش یه چندماه به اجبار رفتن جبهه حالا اون میشینه سر کلاس های پزشکی ...
این دیگه از حق الناس اونورتره. نامردیه😔💔
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
دفترچه سوالات برای همین تغییر کرده جانم! در ضمن اگر در چنلای تلگرامی که کلید پاسخ قلمچی و سنجش و خرید و فروش سوالات امتحان نهایی عضو هستید لفت بدید چون بعد از کنکور بعنوان متقلب شناخته میشید اینو با تاکید میگم!
قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬