2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چقد ۱۰ تومن؟ ۱۰۰ تومن رفته بود بالا ۱۰ تومن برگشت

نه بابا مرغ کیلو چهل شده تو میادین

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
مغازه همون ۶۰ تومنه شاید تره باری ارزونتر بده

اگه مردم توان خریدشون کم بشه ب همون اندازه تولید هم کم میشه کلا دودش تو چشم مردم و تولید کننده اس 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
همه جوره دوده انگار  چه بخری چه نخری گیری کردیم    

اره انگار 😂

اخه دیگه غذای مرغ چیه که این دولت خودکفا نمیتونه خودش درست کنه

ما تو هیچی خود کفا نیستیم حتی آرد و برنجم وارد میکنیم در حالی که خودمون تولید داریم

دو حالت داره یا داریم صادر میکنیم وچند برابر اون ور میفروشیم از این ور یه محصول بی کیفیت ارزون وارد میکنیم برای مردم ،یا جمعیت زیاده که تقضا بر عرضه داخلی پیشی گرفته مجبوریم وارد کنیم 

ما تو هیچی خود کفا نیستیم حتی آرد و برنجم وارد میکنیم در حالی که خودمون تولید داریم دو حالت داره یا ...

اخه خودشونو کشتن که خودکفا شدیم 

توی ابتدایی ترین چیزا مشکل دارن 

بعد واکسن صادر میکنن

اخه خودشونو کشتن که خودکفا شدیم  توی ابتدایی ترین چیزا مشکل دارن  بعد واکسن صادر میکنن

دیگه هیچیو باور نکن گلم