2777
2789
عنوان

تک فرزندی خوب یا بد

110 بازدید | 14 پست

#تجربه_من

#تک_فرزندی

#تنهایی

#آسیبهای_تک_فرزندی

میخواستم تجربه پدر و مادرم و البته خودم درباره تک فرزندی رو بگم تا خدایی نکرده کسی نذاره همچین اتفاقی بیفته برا خانواده اش...

اولا من از بچگی احساس تنهایی میکردم و انقد درسم ضعیف بود که همیشه مسخره میشدم، چون هم پدرم هم مادرم شاغل بودن و تنها دوست و رفیق من تلویزیون بود و خوااااب 😢اونم برای یک بچه دبستانی  

بزرگتر که شدم متاسفانه توی انتخاب دوست اشتباهات زیادی کردم، چون از دوست واقعا انتظار یک خواهر داشتم و چون برآورده نمیشد، ضربه میخوردم.

توی سن ۲۰سالگی تصمیم گرفتم از تنهایی و البته چون آماده بودم ازدواج کنم، فکر کردم با ازدواج همه چی حل میشه ولی الان تقریبا یک ساله من ازدواج کردم و تنهایی هنوز آزارم میده و شاید بگم بدتر شده، چون مادرم به شدت به من وابسته است و همسرم هم همینطور و من واقعا نمیتونم تعادل برقرار کنم بینشون و این روانیم میکنه

وقتی کوچیک بودم بهم میگقتن خواهر و برادر نمیخوای؟ چون مادرم به شدت تو خانواده حرف میشنید، من می گفتم نه و با تنهایی خوشم و یکی بیاد که جای منو تنگ کنه ولی خدا شاهده که چقدر دلم میخواست و به مامانم میگفتم.

الان همش، مامانم بهم میگه حلالم کن ولی جواب این همه تنهایی را کی میده؟! وقتی دلم میخواد درد و دل کنم یکی نیست باش حرف بزنم...

من و دختر داییم همزمان با هم عقد کردیم تقریبا ولی چون من خواهر یا برادر نداشتم، خیلی اذیت شدم و چون از بچگی هیشکی نبود که مجبور شم غذام رو یا چیزی که میخوام رو باهاش نصف کنم، متاسفانه همش درگیر حسادت و سرخوردگی و ....شدم و هی میگفتم عقد اون اینجوری بود مال من اینو نداشت و ... همش میخواستم خودم عروس باشم و تحمل نداشتم توی موقعی که میتونم عروس یک فامیل باشم اون بیاد و بیشتر مورد توجه قرار بگیره

خلاصه اینکه من چون شوهرم جای دوری کار میکنه هر وقت میرم پیش همسرم، مامانم مریض میشه، خودمم همش از دوریش گریه میکنم و وقتی میام خونه مامانم، همش بداخلاقی میکنم که شما باعث دوری من و همسرم هستید. درکل وابستگیش خیلی بدجوره

خواهشا به داد فرزندانتون برسید .من هر عروسکی میخواستم برام خریدن ولی الان عروسکام روی کمد خاک میخوره و من همچنان تنهام...

کانال«دوتا کافی نیست»

@dotakafinist1

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱
3
50%
۲
3
50%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کسر در نیوردم از گزینه ها پلی به نرم بچه ی دونه باشه خیلی بهتره فک کن ی سرمایه ای رو میخوای بین سه تا بچه خرج کنی هنوزم چیزی گیرشون نمیاد ولی همونو برای ی بچه خرج میکنی چیزیم کم نداره ! تمام محببتتم میرسه به خودش 

وای چقد این متن مزخرف بود

والا من تک فرزندم

هم درسم همیشه عالی بوده

هم همیشه مستقل بودم

اصلا حس حسادت و مقایسه ب هیچ بنی بشری ندارم

هرکی هرچی داره مبارکش😐

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹

همین الان تاپیک زدم و گفتم میخاستم بچه دوم بیارم ولی شرایط جامعه منصرفم کرده اسی حرفت درسته ولی جامعه رو ببین جواب آینده شون کی میده من خودمو به همین یه دونه هم مدیون میدونم ☹☹☹

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
دختر منم تک فرزنده.شاگرد اول کلاسشونه .ذره ای هم حسادت نداره و اتفاقا خیلی خوب راه میاد با اطرافیان ...

بالاخره یه روزی میرسه که احساس تنهایی کنه منظورمون احساس تنهاییه 

ولی بله این چیزایی که اسی گفت خیلیاشون ربطی به تک فرزندی نداره

بالاخره یه روزی میرسه که احساس تنهایی کنه منظورمون احساس تنهاییه  ولی بله این چیزایی که اسی گف ...

بهتون اطمینان میدم فارغ از تعداد خواهر برادر هممون یه روزایی حس تنهایی رو تجربه میکنیم و خواهر برادر دوست پدر مادر و هیچکس دیگه ای هم نمیتونه حالمونو تو اون روزا خوب کنه جز خودمون.البته من مخالف بچه دوم سوم نیستم.تصمیمیه که هرکس بنا به شرایط زندگیش باید بگیره ولی میگم هیچ تضمینی نیست بچه از تک فرزند بودنش ناراضی باشه همونطور که هیچ تضمینی نیست از خواهر برادر داشتن ناراضی باشه