2777
2789
عنوان

بیایید عکس ❤️😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 52 پست
😭بماند ک ی یکبار میگن فامیلیم بدرد نمیخوره یکبار هم میگن فاصله سنی تون زیاده ولی ما همو دوست داریم ...

ان شاءالله صلاحت باشه و بهش برسی نگران نباش قسمتت گم نمیشه هیچوقت 

خدایا برای همه چی شکرت

کجایی هستی عزیزم

بجنورد

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن بابا ربطی ب فامیل ندارع  من خودم ازدواج فامیلی داشتم!  ولی آخه تو مگ راهنمایی نبودی؟؟؟ ...

نه دبیرستاااان😕😭بعدم اونا گفتن صبر میکنیم حتی چندسال

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
ان شاءالله صلاحت باشه و بهش برسی نگران نباش قسمتت گم نمیشه هیچوقت 

😘😘😘❤فدات ممنونم ان شاالله

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
نه دبیرستاااان😕😭بعدم اونا گفتن صبر میکنیم حتی چندسال

خب تا چندسال دگ انشالله بابات هم کوتاه میاد💛 چندسال تفاوت سنی دارین مگ؟

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
چقده چیزای خوب دارید خوشبحالتون 🥲 منم میخام من یه مدت دنبال برگ مو هستم واسه دلمه پیدا نمیکنم شما د ...

اینا ک چیزی نیست از تمشک و انواع گلابی وحشی و میوه ها کوهی و زرشک کوهی بگیر تا انواع گیاه دارویی و عسل طبیعی ک پرورش خودمونه همه چی هست همه چی 

اره برگم هست انقد باغ هست و برگ زیاده ک اضاف میاد کسی نمیره جمع کنه کلا

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
اینا ک چیزی نیست از تمشک و انواع گلابی وحشی و میوه ها کوهی و زرشک کوهی بگیر تا انواع گیاه دارویی و ع ...

وایییییی خوشبحالتوووووون 🥺🥲 حالشو میبریاااااااااا منم میخااااام

خدایا برای همه چی شکرت

ایول ب ارگانیک 

ماهی رو از کجا صید کردید

کاربر آقا هستم  مستر مشهدی هستم  نمیدونم کاربری چندممه آمارش از دستم در رفته ولی خداوکیلی بیخبر نزنید با دلیل بترکونید . شب هستم ها صبح پا میشی  میبینید الفاتحه   حس خیلی بدی ولی دگه عادی شده کلمه این کاربری تعلیق شده است ولی خب   جمله معروفم ک میگه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان 
وایییییی خوشبحالتوووووون 🥺🥲 حالشو میبریاااااااااا منم میخااااام

بیا گلم میبرمت روستای پدر بزرگم. بهشته😌😍😂

ایول ب ارگانیک  ماهی رو از کجا صید کردید

ی سد هست اینجا معمولا کسی نمیره صید ینی حوصله ندارن مردم اینجا 😂😂😂فکنم فقط من میرم 

ی سد هست اینجا معمولا کسی نمیره صید ینی حوصله ندارن مردم اینجا 😂😂😂فکنم فقط من میرم 

اسمشو میتوند بگید

کاربر آقا هستم  مستر مشهدی هستم  نمیدونم کاربری چندممه آمارش از دستم در رفته ولی خداوکیلی بیخبر نزنید با دلیل بترکونید . شب هستم ها صبح پا میشی  میبینید الفاتحه   حس خیلی بدی ولی دگه عادی شده کلمه این کاربری تعلیق شده است ولی خب   جمله معروفم ک میگه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان 
اسمشو میتوند بگید

روستا؟سد ؟چی؟؟ماهی؟؟😂🤦

روستا؟سد ؟چی؟؟ماهی؟؟😂🤦

هر چیزی ک مربوط ب ماهی مشه 

ادرس همون سد