2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرآن 

سوره بقره 

سوره یاسین 

ختم های آیه الکرسی 

چهار قل 

روزی یه صفحه قرآن 

نماز 

غیبت نکردن 

اینا هرکدوم تنها صد تای دعا نویسه 

خودتو خانوادتو تو درد سر متافیزیکی و موکل ننداز من ته این راهو رفتم 

تهش چی بود میشه بگی ؟

حتی شنیدنش واست وحشتناکه ولی میدونم تا خدا هدایتت نکنه بیخیال نمیشی 

تهش دیدن موجوداتیه که دعا نویس خیر ندیده ای که از سر کچل تو داره دعانویسی یاد میگیره میندازه توی زندگیت و تو شب ها و روزها نمیخوابی 

گاهی میشه سه روز نمیتونی بخوابی و هر بار ۵ ثانیه میخوابی بیدارت میکنن و تو فقط با التماس گریه میکنی و فایده نداره 

گاهی روی سقف اتاقت راه میرن و بیشتر وقتا یا میبینیشون یا صدای دست و پاشونو میشنوی 

در کمد و کشوهاتو باز و بسته میکنن حوله و لباس توی حمومتو میدزدن وسایلتو جابجا میکنن توی خواب با اون قیافه هاشون و اندامشون بهت تجاوز میکنن 

و همه اینا زجر یه اشتباه و نفهمیه 

سردردا و دل دردا و سرگیجه ها و سنگینی روح و جسمو اینا کنار 

همه ی ایناااااااا تا قبل ازینه بتونن وارد جسمت بشن جن زده بشی دیگه زندگیت روزای آخرشه

دلم میخواست این حرفامو همه بخونن و بفهمن ولی متاسفانه در روز کلی ادم درگیر میشن 

حتی شنیدنش واست وحشتناکه ولی میدونم تا خدا هدایتت نکنه بیخیال نمیشی  تهش دیدن موجوداتیه که دعا ...

من که بمیرمم سراغه دعانویس نمیرم.ینی واقعا اینقد عاقبتش وحشتناکه؟  

کاربر آقــــــا نیستــــــم❌❌❌❌ برخلاف کاربری زمخت و خشنی ک میبینین یه چهره خیلی خوشگل و مهربون پشت کاربری هستش😁😁😁
من که بمیرمم سراغه دعانویس نمیرم.ینی واقعا اینقد عاقبتش وحشتناکه؟    

اره عزیزم من گفتنی هاشو گفتم برات 

بخدا یه چیزایی بگم همین الان بالا میاری فقط بهترین راه دوری از این چیزاس نزدیک بشی فقط خدا کمک کنه برگردی هییییشکی به داد نمیرسه یعنی نمیتونه که برسه نه قرص و دارو داره نه دکتر هییییچ 

اره عزیزم من گفتنی هاشو گفتم برات  بخدا یه چیزایی بگم همین الان بالا میاری فقط بهترین راه دوری ...

من که نمیرم اصلا کلا میترسم...اما نمیدونستم اینقد عواقبه وحشتناکی داره

کاربر آقــــــا نیستــــــم❌❌❌❌ برخلاف کاربری زمخت و خشنی ک میبینین یه چهره خیلی خوشگل و مهربون پشت کاربری هستش😁😁😁