2777
2789

کناف رو بالای پنجره بزنم زیر سقف یا فاصله بدم

که وقتی پرده گذاشتید چوب پرده بره پشت کناف

یا وصلش کنم به دیوار فاصله نذارم

فاصله بذاره بهتر نیس؟

حتما فاصله بزاره.

خیلی شیک دیده میشه. 

منم اونجوری کردم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدل کناف سالنه قشنگه؟ سالنم ۹ در ۶ باید باشه فکر کنم 

اره خوشگله.. مبارکت باشه. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اها  حدودا چقد فاصله خوب میشه  بعد عکسی که گذاشتم ببین چطوره

تقریبا ۲۵ سانت میخواد فقط کناره ها حواست باشه فاصله خوب باشه 

کناف رو شلوغ نکن الان میگن کم کار وساده ترند شده 

نور توی سقفم بیشتر کن 

تقریبا ۲۵ سانت میخواد فقط کناره ها حواست باشه فاصله خوب باشه  کناف رو شلوغ نکن الان میگن کم کا ...

الان این مدل چطور بود

حالا که داره کار میکنه شک افتاده به جونم

یعنی چی فاصله خوب باشه 

الان میخوام برم خونه چی بهش بگم

الان این مدل چطور بود حالا که داره کار میکنه شک افتاده به جونم یعنی چی فاصله خوب باشه  الان ...

ببین حداقل فاصله کناره ها۸سانت باشه اگه بیشتر باشه هم که چه بهتر دوستم ۵سانته یعنی از لب پنجره تا فرورفتگی کناف ۵سانته میگه برای بعد شستشو وقتی میخام پرده نصب کنم عذاب میکشم.

قشنگ بود به من باشه وسطشو نمیزنم اما قشنگه.شک به دلت راه نده اگه اینستا داری سرچ بزن ببین مدلای سقف وچیزای مد رو

نورای سقفشو بگو بیشتر کنه.هزینه برقکاری میره بالا اما ارزش داره

ببین حداقل فاصله کناره ها۸سانت باشه اگه بیشتر باشه هم که چه بهتر دوستم ۵سانته یعنی از لب پنجره تا فر ...

ارتفاع سقف کناف تا کف سالن ۲.۷۰ یا ۲.۸۰ میشه

بعد اول میخواستم نباشه بعد دیدم چون سالن و آشپزخونه تو یه راستاست و طولانی میشه سقف نباشه ساده میشه

منظورت مدل لوستر ایناست