2789
عنوان

دوستم مرد😭

907 بازدید | 25 پست

همکار قبلیم مرده تازه ۲۱ میخواست بشه 

تصادف کرده مرگ مغزی شده درجا و تموم

خوشگل و دوست داشتنی حیفش که بره زیرخاک صورت ماهش 

دسته گل من پرپر شد

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

خدارحمتش کنه🖤

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمتش کنه.

منم یه همکار داشتم تو اورژانس کار میکرد. جوووووان. خوشتیپ. تازه نامزد کرده بود

اونم در اثر تصادف فوت کرد. خدا اونم بیامرزه 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

آخی عزیزم خدا به خانواده و دوستاش صبر بده.

براش فاتحه میفرستم ان شاءالله روحش شاد باشه🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خدا رحمتش کنه 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
خدا رحمتش کنه. منم یه همکار داشتم تو اورژانس کار میکرد. جوووووان. خوشتیپ. تازه نامزد کرده بود &nbs ...

عموی منم تکنسین اورژانس بود تصادف کرد.با این ک ۹سال میگذره داغش هنوز تازست اینقد ک خوب بود

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸