2777
2789
عنوان

Ivf و استراحت

356 بازدید | 6 پست

سلام خانومایی که الان در مرحله ی ivf هستید میخواستم یه تجربه و خاطره از ivf خودم دراختیارتون بذارم 

من سال ۹۸ میکرواینجکشن شدم دوتا بهم جنین انتقال دادن و بهم گفتن تا دوهفته باید استراحت مطلق باشی و اصلا استرس یه خودت وارد نکنی تا آزمایش بدی روز پنجم انتقالم بود که با شوهرم دعوای خیلی بدی داشتیم جوری که من خیلی جیغ میزدم 

روز هفتم انتقالم بود بلند شدم آژانس گرفتم رفتم خونه ی مادرم چون مهمون داشتن منم رفتم .تازه چون خانوادمم خبرنداشتن چقدر هم اونجا نشستم و دراز نکشیدم .

اما با همون اولین انتقال باردارشدم ویه دختر خدا بهم بخشید،میخواستم بگم درسته که استراحت مهمه ولی هرچی خدا بخواد همون میشه خیلیا استراحت مطلق میشن ولی ارمایششون منفی میشه .خواستم بگم اصلا خودتونو بزنید به بیخیالی ،انگار نه انگار انتقال دادید ،فکرشونکنید ،به خودتونم سخت نگیرید اصلا چون تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته ☘️🍃

انشاالله که همگی جواب مثبت بگیرید و دامنتون سبز شه الهی 🍀🤲🙏🍃☘️

خدا حفظش کنه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما اونجا به ما میگفتن یک هفته ی اول استراحت مطلق باشید 

من از روز اول خودم غذا پختم و ظرفا رو میشستم کارای دیگه رو خانوادم انجام میدادن ...

دکترم گفت استراحت نسبی ...ولی بازم انتقال دومم مثبت شد .هرچی خواست خدا باشه همون اتفاق می افته

❤️