2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 115 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا چقدر ناراحت شدم برات چقدر سخته با این جور مریضا زندگی کنی،نمیتونی طلاق بگیری حداقل بچه هات ...

ابجی نماز میخونم حجاب کامل کردم قران میخونم مجبورم هم تحمل کنم طاقت دوری بچه هامو ندارم فقط دعام کن یکم زندگیم بهتر بشه

بنظرت منم بهش فرصت بدم ؟؟ چون خیلی دوسش دارم

نه نده هیچ وقت نده من یک سال پیش خیانتش و دیدم به روش اوردم گفت اون هیچی نیست در حالیکه باهم بیرون و شمالم رفتن که یک ماه پیش فهمیدم فقط دوسال جونیم به باد رفت اصلا فرصت نده اصلا بعد نیای بگی حیف عمرم و جونیم ادم خیانت کار باز خیانت میکنه شاید تو دیگه متوجهش نشی ولی اینکار و تکرار میکنه

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
نه نده هیچ وقت نده من یک سال پیش خیانتش و دیدم به روش اوردم گفت اون هیچی نیست در حالیکه باهم بیرون و ...

نه نمیکنه اگه واقعا پشیمون بشن دیگه تکرار نمیکنن مطمعنم که میگم 

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀
نه نمیکنه اگه واقعا پشیمون بشن دیگه تکرار نمیکنن مطمعنم که میگم 

ی جا نوشته بوو طرفت اگه تو رو با جون و دل بخواد هیچ وقت سراغ کس دیگه ای نمیره اگه رفت دنبال کس دیگه پس بدون تو رو دوست نداشته و براش کافی نبودی من چشمم ترسیده دیگه اشتباهیی که یکبار کردم و نمیکنم هر چند هر روز بهم پیام میده زنگ میزنه اون دختره رو بلاکش گرد از اینستاش دراورد دختره پیج کاریش همش چس ناله میزاره ولی اعتماد از دست رفتم رفته دیگه هیچ وقت نمیتونم بهش اعتماد کنم.اینجو. ادما تنوع طلبن اشتباه یکبار میشه نه سه بار

فدای تو مهربون  خدا میگه بعد هر سختی اسونی هست منم توکل میکنم بهش..

ایشالله بچه هات چراغ دلت بشن کنارشون خوشبخت ترین مامان دنیا شی   

لطفا منو تو تایپک های مذهبی اد کنی دارم ایمانم از دست میدم  
ی جا نوشته بوو طرفت اگه تو رو با جون و دل بخواد هیچ وقت سراغ کس دیگه ای نمیره اگه رفت دنبال کس دیگه ...

نمیدونم خب من بخشیدم والان حس خوبی دارم شماها بهتر حس خودتون رو میدونید ولی من اولویتم دخترم بود بخاطرش حاضرم از خودم بگذرم 🖤🥀

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀
نمیدونم خب من بخشیدم والان حس خوبی دارم شماها بهتر حس خودتون رو میدونید ولی من اولویتم دخترم بود بخا ...

موقعیت شما فرق میکنه شما متاهلید،ولی برای ما کسی بود که برای اشنایی قبل ازدواج بود.