2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 115 پست
خاک عالم تو سرش  اخ خیانت بد دردیه من همیشه با جاریمه😔دردتو حس میکنم  چند روز پیش حالم ...

الهی چه سخت 🥺🥺

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونیم هیچ پولی نداریم هیچ پس اندازی نداریم بیکاره  این خونه که توش زندگی میکنیم مال پدرشوهر ...

وای خدایا چقدر ناراحت شدم برات چقدر سخته با این جور مریضا زندگی کنی،نمیتونی طلاق بگیری حداقل بچه هات درست بزرگ کن نماز بخون درست زندگی کن تا خدا کمکت کنه والا داری جهاد میکنی خدا کمکت کنه

والا من یه شوهر خواهر دارم تا به حال باهم دست هم ندادیم همیشه پیشش چادر یا مانتو میپوشم.اونم بهم میگه خواهر.ولی خیلی شده که خواهرم اومده گفته که میگه خواهرت خوشگله.خواهرمم تغریف میکنه که خوشگله اصلا هم ناراحت نمیشه.چون میدونه اون بدون قصد و غرض میگه

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....
بنظرت منم بهش فرصت بدم ؟؟ چون خیلی دوسش دارم

ببخشید من بودم فرصت نمیدادم تو بهترین دوران بهتون خیانت کرد چه تضمینی  بعد ازدواج خیانت نکنه!!! 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
بنظرت منم بهش فرصت بدم ؟؟ چون خیلی دوسش دارم

اگه میدونی که خوب میشه فرصت بده بعدا که یکمی بگذره بیافتی تو سختی تو اینده لااقل دلت نمیگیره که شاید فرصت میدادم خوب میشد 

نزار حسرت ب دلت بمونه اینبارم فرصت بده بخاطر خودت چون دوسش داری 

گلم عشق سختی دادره دردم داره باید قوی باشی 

من عاشق ارازل شهر شهرت بازترین پسر شهر شدم البته اون موقه نمیدونستم عشق چیه الان میفهمم 

بخاطرش بلایی نبود سرم نیاد ولی خب دوسش داشتم ب خوشی الانم می ارزید اون همه درد ۶ سال سختی کشیدن کم نیست تازه ۲۰ سالم شده و مادر ی دخار ۳ سالم ولی خب شیرینی الانم رو دوس دارم توهم ببخش و فرصت جبران بده 

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀
اگه میدونی که خوب میشه فرصت بده بعدا که یکمی بگذره بیافتی تو سختی تو اینده لااقل دلت نمیگیره که شاید ...

حرفات خیلی خوب بود بر عکس بقیه میگی ک میگن فرصت نده ولی ادم خیلی میترسه دوباره تکرار بشه یا خودش بی اززش بشه با فرصت دادن

اره راس میگین باید دل بکنم تا بعدا هم جون نکنم😔😔

اره عزیز متاسفانه خیلی سخت وباز خداروشکر ازدواج نکردین که بخوای بخاطر بچه یه عمر زندگی و تحمل کنید ان شاء الله بهترین نصیبتون بشه🌹

حرفات خیلی خوب بود بر عکس بقیه میگی ک میگن فرصت نده ولی ادم خیلی میترسه دوباره تکرار بشه یا خودش بی ...

همه اونایی که میگن نبخش تواین راه نیافتادن 

موقش که برسه اوناهم میبخشن مطمعنم مگه میشه عاشق معشوق رو نبخشه 

نترس بی ارزش نمیشه اگه بازم خیانت کرد خودشه که بی ارزش میشه نه تو یادت نره بخشیدن کارهمه نیست فقط اونایی که جرعت و دل بزرگ دارن میبخشن 

جسارت بخشیدن رو داشته باش تو اینده حسرتش فقط میمونه بوده کتک خورده باشم ولی عشقم شوهرم مریض باشه تاخود صبح باتن پردرد و زخمی مراقبش بودم تبش بالا نره شده قهر باشم چن ماه ولی تصادف کرده حس کردم قلبم ازجاکنده شده 

دلیل حرفامم شاید دردای زیادی باشن که دیدم 

واسه همینه تواین سن خدب میحرفم 

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀