2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 115 پست
چی میگی از درد دلم  یبار دیدم تو حموم داشته شلوارشو بو میکشه چقد بگم برات؟؟ اگه از شوهرم بگم ...

وای چه دل بزرگی داری که تحمل میکنی

از اون خونه دور شید خوب

لطفا منو تو تایپک های مذهبی اد کنی دارم ایمانم از دست میدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا شده یکی بیاد بگی این خیلی فرق داره با بقیه بعد تو اوج اعتماد خیانت کنه؟

تو چوب اعتمادت خوردی هیچ وقت به هیچ کس ۱۰۰درصد اعتماد نکن. ی ۲۰ درصد جا برا گند کاریشون بزار ک ضربه نبینی اینجوری

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
خواااااااهرت ؟ من شوهرم رو یبار با دوس دخترش دیدم دختره دوستم بود ها  چنان زدمشون صدا میمون ب ...

من باشم ازدواج هم کنم نمیبخشم خیانت اصلا قابل بخشش نیس بعد چجور ب زندگی ادامه میدین ب من گفت شانس دوباره بده نتونسم با اینکی خیلی دوسش داشتم

خواااااااهرت ؟ من شوهرم رو یبار با دوس دخترش دیدم دختره دوستم بود ها  چنان زدمشون صدا میمون ب ...

اره به خدا ولی خواهرم از عمد نبود شوهرم اونو گرفته بود ولی تا حالا به شوهرم نگفتم فهمیدم تا بیشتر از این غرورم خورد نشه

چی میگی از درد دلم  یبار دیدم تو حموم داشته شلوارشو بو میکشه چقد بگم برات؟؟ اگه از شوهرم بگم ...

چند وقته بارداری😐از اول این مدلی بود چرا بارداری شدی خودت  عذاب نده برا بچ خوب نیس

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
نمیتونیم هیچ پولی نداریم هیچ پس اندازی نداریم بیکاره  این خونه که توش زندگی میکنیم مال پدرشوهر ...

خوشبحالت ک انقد روحیت قویه کاش منم مث تو بودم از شب دارم گریه میکنم تا الان مغزم داره سوت میکشه

من باشم ازدواج هم کنم نمیبخشم خیانت اصلا قابل بخشش نیس بعد چجور ب زندگی ادامه میدین ب من گفت شانس دو ...

خب خودمم میگم بچه بودم باهاش فرار کرده بودم از همه طرف تو فشار یه بچه ۱۴ ساله چه میدونه خیانت و خیانتکار چیه تا من بدونم بعدم مادرشدم ولی خوبه لااقل الان عاقل شده فرصتی که گرفت رو ب بهترین شکل جبران کرد طوری که اللن بخاطرم هرکاری هرکار میکنه حتی شده بخاطرمن مریض بودم کل روز وشب رو نخوابیده شده بخاطرم گریه کرده باچشم خودم دیدم که عاقل شد منم بخشیدم 

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀
اره به خدا ولی خواهرم از عمد نبود شوهرم اونو گرفته بود ولی تا حالا به شوهرم نگفتم فهمیدم تا بیشتر از ...

عزیزم فدای دلت بشم چقدر سختی کشیدی ببرش دکتر اون مریض 

لطفا منو تو تایپک های مذهبی اد کنی دارم ایمانم از دست میدم